Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 8
Re: Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 8
Klatka D. Dziś dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Budimexu i na 23.03 odbiór
Mail z potwierdzeniem też przyszedł! Nareszcie 
-
paulina12345
Ktore mieszkanie w D?
Czy ktoś z klatki F miał już telefon w sprawie odbioru mieszkania lub macie jakieś informacje kiedy planują odbiory w tej klatce 
paulina12345 pisze:Ktore mieszkanie w D?
Ostatnio zmieniony 15 mar 2017, 0:40 przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.
nika pisze:Czy ktoś z klatki F miał już telefon w sprawie odbioru mieszkania lub macie jakieś informacje kiedy planują odbiory w tej klatce
Hej,
Niestety jeszcze nie, ale z tego co Kris pisze, to chyba trzeba się nastawiać na ostatni tydzień marca. Skontaktujemy się jeszcze z działem sprzedaży, coś zdradzą
Z tego co widziałem w weekend prace jakieś w klatce D F i G przebiegały
w klatce C na niektórych oknach są jeszcze zaznaczone markerem rysy więc będą pewnie szlifować ;D
Klatki F nie ma narazie w żadnym planie dlatego pani mi powiedziała że sam koniec miesiąca jest najprawdopodobniejszy, a raczej pewny.
Ostatnio zmieniony 13 mar 2017, 13:08 przez Piepia, łącznie zmieniany 1 raz.
Piepia pisze:Klatki F nie ma narazie w żadnym planie dlatego pani mi powiedziała że sam koniec miesiąca jest najprawdopodobniejszy raczej pewny i jak tu się nie wkur.... Żenada!!!
Mój poziom wkurzenia właśnie osiągnął poziom maksymalny. Ja próbowałam się z nimi skontaktować ale oczywiście nikt nic nie wie i nikt nie jest w stanie udzielić mi informacji. Pomijam fakt, że kiedy kupowałam mieszkanie to otrzymywałam zapewnienia, że mieszkania będą oddawane od połowy stycznia, ale widać taka jest polityka firmy że okłamuje się klienta od samego początku.
Witam wszystkich forumowiczów, właśnie odebrałam telefon od męża że odbiór mamy na 24 marca, jeśli ktoś chciałby się zamienić na termin wcześniejszy jesteśmy bardzo chętni. Dodam, że mieszkanko mamy w klatce F czyli jednak nie przyszło nam czekać od końca miesiąca
Chociaż różnica stosunkowo niewielka 
Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”