S&A pisze:Z całym szacunkiem, ale moim zdaniem to nic nie da. Powiedzą Ci starą spiewke taka jak wszystkim, że będzie gotowe to będzie odbiór. Termin jest do 31 marca zgodnie z umową i niestety, ale działają zgodnie z nią. Jeśli przekroczyliby ten termin wtedy powinni płacić kary. Moim zdaniem nie pozostaje nic innego niż czekać. Jestem wściekła na maksa i zastanawiam się czy na odbiór nie przyjść od razu z fachowcem od wykończenia ( to na pewno ) , ale rozniez z Panem od zabudowy meblowej oraz z ludźmi z firmy gdzie będę zamawiala podłogi i drzwi, jak i klimatyzację. A niech sobie już mierzą...skoro BDX leci w kulki to ja przylrowadze od razu wszystkich na pomiary na tą samą godzinę oczywiście. Nawet jak nie odbiore to przynajmniej pomierzone bedzie. Sorki ale nie mam już czasu...Ale by się wkurzyli pewnie z budimexu hahah
Witam,
Usia nie ma sensu jest wszystko zgodnie z umową. Słowa to słowa a jak nie ma na papierze to się nie liczy - takie czasy. Duży inwestor miał opóźnienia gdzie indziej to nic dziwnego, że u nas roboty utknęły na kilka miesięcy. Twoja propozycja "ślamazarnego" odbioru uderzy tylko w Naszych sąsiadów, gdyż mogą nie zdążyć z odbiorem mieszkań (budimex na pewno nie będzie gotowy na taką sytuacje, która i tak już napięta).
Pozdrawiam
Nic nie da, że się pójdzie do nich... Jedynie może nam się zrobić lepiej