Skrzynki z bezpiecznikami i teletechniczna za drzwiami w mieszkaniu - O8

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 8 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Danielcyfra

Skrzynki z bezpiecznikami i teletechniczna za drzwiami w mieszkaniu - O8

Postautor: Danielcyfra » 23 mar 2017, 23:36

supper pisze:Ale te skrzynki za drzwiami to jakaś tragedia...

W czym macie problem z tymi skrzynkami?
Wg mnie nie ma lepszego miejsca na nie, bo b . łatwo można je zabudowac, a w tym miejscu nic innego nie wymyślisz.
Jak dla mnie to niektórzy szukają kwadratowych jaj, a tacy szybko mieszkania nie odbiorą, nawet jeśli byłoby idealne.

adi

Re: Skrzynki z bezpiecznikami i teletechniczna za drzwiami w mieszkaniu - O8

Postautor: adi » 24 mar 2017, 0:06

Ja za drzwiami chciałem zrobić wieszak na ubrania, kurtki, bluzy, to wszystko, co zdejmuje się zaraz po wejściu do mieszkania, niestety skrzynki nieco mi ten plan pokrzyżowały, choć oczywiście mogły być pewnie i w gorszym miejscu :)

usia

Re: Skrzynki z bezpiecznikami i teletechniczna za drzwiami w mieszkaniu - O8

Postautor: usia » 24 mar 2017, 9:23

adi pisze:Ja za drzwiami chciałem zrobić wieszak na ubrania, kurtki, bluzy, to wszystko, co zdejmuje się zaraz po wejściu do mieszkania, niestety skrzynki nieco mi ten plan pokrzyżowały, choć oczywiście mogły być pewnie i w gorszym miejscu :)

skrzynki może zabudować stolarz w szafkę do syfitu, gdzie będzie idealne miejsce na trzymanie kluczy czy różne duperele, które zazwyczaj się gdzieś zapodziewają ;)

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”