Plan osiedla Avia - mapa z bramy wjazdowej

Forum osiedla Avia dla mieszkańców i osób planujących zakup. Standard wykończenia, podpisywanie umów, odbiory.
Nowy

Plan osiedla Avia - mapa z bramy wjazdowej

Postautor: Nowy » 06 gru 2014, 12:39

Zauważyłem, że oznaczenia budynków na osiedlu Avia sprawiają niektórym niewielkie problemy, ponieważ numery bloków nie odpowiadają kolejności, w której są one budowane. Ale na stronie pojawił się ostatnio plan osiedla Avia, więc teraz można sobie podejrzeć co jest czym :idea: To widok z bramy wjazdowej znajdującej się w ciągu ulicy Orlińskiego.

Staś

Re: Plan osiedla Avia - mapa z bramy wjazdowej

Postautor: Staś » 11 sty 2015, 18:29

Zrobiłem mapkę uwzględniającą zaawansowanie budowy kompleksu Avia/Orlińskiego. Na zielono-obiekty zamieszkałe, na czarno-wykopy, na czerwono- obiekty w trakcie budowy (w różnym stopniu zaawansowania). A - budynki Avii, 1-8 numeracja budynków przy Orlińskiego.

Obrazek

E9KCP14

Postautor: E9KCP14 » 11 sty 2015, 23:14

@Staś, czy miejsca, które oznaczyłeś jako parkingi to potwierdzona informacja? Szczególnie interesuje mnie pas startowy oraz parking pod O4 i O6.

Jeżeli byłaby to prawda, to mieszkańcy pobliskich bloków z Orlińskiego nie musieliby się raczej martwić o miejsce na samochód :)

Inaczej ma się sprawa z mieszkańcami osiedla Avia, tam niestety nie za bardzo jest gdzie postawić samochód a miejsca postojowe przed blokiem szybko się kończą.

jasiek

Postautor: jasiek » 11 sty 2015, 23:27

Te koło O4 będą na 100% tylko sprzedawane w terminie gdy będzie na nie zapotrzebowanie. Nie wiem jak jest z nim teraz bo w budimexie nie bylam chyba ze 2 miesiące. Tylko, ze ten parking nie będzie darmowy. Miejsca do wykupu na własność i parking zamykany szlabanem.
Znajomi kupowali na avii mieszkanie i chcieli w tej nowej V i przed blokiem nie bylo żadnego miejsca parkingowego..i zrezygnowali w końcu.
My kupiliśmy przed blokiem. Nie będę musiała potem sie martwic i tachac zakupów w deszczu z konca osiedla .. :lol:

mim

Postautor: mim » 12 sty 2015, 19:45

cześć wszystkim,
a czy wiesz coś więcej na temat parkingu na pasie startowym? Jeszcze 2 miesiące temu w budimexie nic o nim nie wspominali

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”