I druga strona, również z dziś
[img:.]https://app.box.com/representation/file_version_164650688087/image_2048_jpg/1.jpg?shared_name=xmdzrjpfqjm89lgn2l6vs9aci5sdb1j4[/img:.]
[Bud. E] Budowa II etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
Re: [Bud. E] Budowa II etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
magdakk pisze:sojus pisze:A róbta co chceta
Powtarzam bo ciagle czytam to samo
Na prawdę więcej luzu w życiu proponuje
Zupełnie nie rozumiem - nie tylko ja - takiego waszego podejścia ale ok spoko loko luz Maroko
Ja sobie spokojnie czekam na informacje od nich
Serio nie rozumiem w czym Ci te "dywagacje" przeszkadzają ...
Więcej luzu również dla Ciebie
Ja mam dużo luzu

Przejeżdżając dzisiaj koło budowy widziałem ze ustawiane są silosy na tynki maszynowe.
Jeśli zaczynają tynki to ściany działowe i instalacje podtynkowe sa już wykonane. Przynajmniej w takim zakresie że brygady tynkarskie nie dogonia instalatorów
Mają super tempo moim zdaniem
Jeśli zaczynają tynki to ściany działowe i instalacje podtynkowe sa już wykonane. Przynajmniej w takim zakresie że brygady tynkarskie nie dogonia instalatorów

Mają super tempo moim zdaniem

Uwaga, wpis z cyklu 'spekulacje', ktorzy co niektorzy na tym forum tak lubia:)
Ponizsze zdjecie bloku etapu I zostalo wrzucone przez jednego z uzytkownikow 16.06.2016, a jak widac przedstawia mniej wiecej ten sam poziom zaawansowania co nasz blok obecnie.
Jako ze najswiezsze informacje o odbiorach mieszkan w bloku etapu I datuje sie na koniec czerwca br., mozna latwo wyliczyc ze nasze odbiory mieszkan tez odbeda sie mniej wiecej za rok od teraz, tj kwiecien/maj 2018:)

Ponizsze zdjecie bloku etapu I zostalo wrzucone przez jednego z uzytkownikow 16.06.2016, a jak widac przedstawia mniej wiecej ten sam poziom zaawansowania co nasz blok obecnie.
Jako ze najswiezsze informacje o odbiorach mieszkan w bloku etapu I datuje sie na koniec czerwca br., mozna latwo wyliczyc ze nasze odbiory mieszkan tez odbeda sie mniej wiecej za rok od teraz, tj kwiecien/maj 2018:)

blakeg1 pisze:Uwaga, wpis z cyklu 'spekulacje', ktorzy co niektorzy na tym forum tak lubia:)
Każda budowa jest inna więc poczekamy zobaczymy

sojus pisze:blakeg1 pisze:Uwaga, wpis z cyklu 'spekulacje', ktorzy co niektorzy na tym forum tak lubia:)
Każda budowa jest inna więc poczekamy zobaczymy
Chyba nie zaprzeczysz, że te akurat są niemal identyczne na dodatek realizowane są w zbliżonych okresach czasowych z przesunięciem rocznym przez tego samego wykonawcę

sidney pisze:Chyba nie zaprzeczysz, że te akurat są niemal identyczne na dodatek realizowane są w zbliżonych okresach czasowych z przesunięciem rocznym przez tego samego wykonawcę
Owszem nie neguje tego ale dopóki nie dostanę informacji od LC Corp - nie stresuje się ani się nie napalam, że coś będzie szybciej - termin zapewne się przesunie odrobinę do przodu ale akurat mam doświadczenia z budowlanką więc wiem, że plan planem a życie życiem i wszystko może się zmienić przez jedną małą pierdołę. Stąd cały czas powtarzam - dajmy im pracować w spokoju

blakeg1 pisze:
Ale ktoś ma szczęście w budynku E - będzie miał PRAWDZIWE , ŻYWE drzewo przed oknami

Chyba jedyne w okolicy bloku:)
Tyle ze (jak zreszta zaznaczyl Blakeg1) to zdjecie budynku D, sprzed roku, a niniejszego drzewa dawno juz tam nie maPegaso pisze:blakeg1 pisze:
Ale ktoś ma szczęście w budynku E - będzie miał PRAWDZIWE , ŻYWE drzewo przed oknami
Chyba jedyne w okolicy bloku:)

Co nie oznacza, ze drzew nie bedzie w ogole - watle i niewielkie, aczkolwiek juz zostaly przez LCC posadzone.
Stawiają już działówki na 7 piętrze.
Pozdro
Pozdro
Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”