Generalnie, to co napisała Pani Katarzyna777 wystarczy do zakończenia tej dyskusji.
Proponuje to podsumowanie przeczytać na następnym spotkaniu wspólnoty i jeżeli ktoś będzie się dalej kłócił... to jeszcze raz mu to przeczytać ale tym razem wolniej, bo może nie zrozumiał.
Parkowanie i oznakowanie dróg wokół nowej inwestycji Orlińskiego 6
Re: Parkowanie i oznakowanie dróg wokół nowej inwestycji Orlińskiego 6
Zgadzam się z >Katarzyna777<, a także popieram >Luker10< !!!
I na podsumowanie: TVP3 Kraków, Jedź bezpiecznie odc. 642 (drogi pożarowe)
youtube.com/watch?v=8x2gw63TG6I
youtube.com/watch?v=8x2gw63TG6I
-
Obawiam się że do niektórych zamkniętych umysłów i tak to nie dotrze...
przypominam przydatną stronę:
mapy.geoportal.gov.pl/iMapLite/KMZBPublic.html
przypominam przydatną stronę:
mapy.geoportal.gov.pl/iMapLite/KMZBPublic.html
Katarzyna777 nic dodać nić ująć. A myśleliście żeby takie "postulaty" rozwiesić przy wejściu do klatki? ( wiem brzmi to komicznie ale zakładam że nawet jeśli wszyscy zaglądający na forum ludzie jednak przestaną parkować na dziko to jest też duża część osób, do których nie dotrą te argumenty bo nie wchodzą na forum albo nawet nie wiedzą o jego istnieniu, jak taka osoba przeczyta coś takiego może następnym razem jednak się zastanowi nad ewentualnymi konsekwencjami).
Pozdrawiam sąsiad z O8 również z miejscem parkingowym trudnym/czasem niemożliwym "w obsłudze".
Pozdrawiam sąsiad z O8 również z miejscem parkingowym trudnym/czasem niemożliwym "w obsłudze".
Wy się tutaj popierajcie nawzajem i bijcie sobie brawo , a czas pokaże co z tego wyjdzie :d
-
Czy ktoś może mi wytłumaczyć na czym polega absurd głosowania nad najnowsza uchwała odnośnie parkowania na drodze pożarowej?
Mieszkańcy mają głosować czy zgadzają się na parkowanie na drodze pożarowej???
Przecież to juz jest totalny absurd.
Czy może ja czegoś nie rozumiem?
Mieszkańcy mają głosować czy zgadzają się na parkowanie na drodze pożarowej???
Przecież to juz jest totalny absurd.
Czy może ja czegoś nie rozumiem?
Diament30 pisze:Wy się tutaj popierajcie nawzajem i bijcie sobie brawo , a czas pokaże co z tego wyjdzie :d
Dla niepokornych dodatkowy ( często wielokrotny) wydatek miesięczny z racji mandatów - opłaconych dobrowolnie lub za pomocą US poprzez zajęcie kwoty z konta.
Poza tym, ładnie dziś na osiedlu jest jak nie ma samochodów poparkowanych w niedozwolonych miejscach. Można było przejść chodnikiem jak człowiek.
Mi akurat bardzo się podobają samochody zaparkowane na chodniku bez nich jest jakoś tak pusto 

Diament30 pisze:Mi akurat bardzo się podobają samochody zaparkowane na chodniku bez nich jest jakoś tak pusto
To fajnie, ale po co uzewnętrzniać tutaj swoje zboczenia?!

A teraz na poważnie, kostka brukowa na chodniku jest cala w plamach od oleju silnikowego z wczesniej zaparkowanych samochodów . Tego się już nie zmyje, tylko wymiana kostki wchodzi w grę.
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”