Protest w obronie skweru Zielono Mi w Czyżynach - 1 Maja godz. 9

A jeśli ktoś ma ochotę pogadać o czymkolwiek, to zapraszamy na to forum dotyczące różnych różności. Uprasza się jednak o niedodawanie reklam oraz linków reklamowych!
iti

Protest w obronie skweru Zielono Mi w Czyżynach - 1 Maja godz. 9

Postautor: iti » 30 kwie 2017, 20:23

Szybuje się nam w dzielnicy protest w obronie skweru Zielono Mi - jutro, tj. 1 maja o godzinie 9.

Obrazek

Warto przyjść i wyrazić swoje poparcie dla zachowania tego terenu zielonego, przez który deweloper chciałby poprowadzić drogę dojazdową umożliwiającą mu budowę inwestycji mieszkaniowej w sąsiedztwie kościoła. Szczegóły na powyższym plakacie.

kadam89

Ogród "Zielono mi" obok kościoła - protesty mieszkańców przeciwko budowie drogi

Postautor: kadam89 » 02 maja 2017, 13:20

czy wiecie, że wczoraj odbył się protest mieszkańców przeciwko budowie przez dewelopera drogi przez ogród "Zielono mi"? Z okna można było zauważyć, że zebrali się ludzie w jakimś celu. Czy ktoś coś wie więcej na ten temat? To byłoby całkowite zabetonowanie już mocno zagospodarowanego obszaru dzielnicy/ na profilu facebookowych ogrodu "Ogród "Zielono mi" na os. Dywizjonu 303" coś więcej jest napisane

Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”