Rolety dzień noc do mieszkania - jakie wybrać i gdzie kupić w Krakowie

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 6 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
wkurzający mąż

Rolety dzień noc do mieszkania - jakie wybrać i gdzie kupić w Krakowie

Postautor: wkurzający mąż » 01 maja 2017, 14:39

Cześć, czy ktoś z Was jest w stanie polecić konkretny punkt z roletami jak w temacie?
Nie mam w tym kompletnie żadnego doświadczenia a jak chodziłem po różnych punktach to cena dla wszystkich okien w mieszkaniu to 2-4 tysiące, także jest o czym myśleć.
Czy różnica w materiale faktycznie jest warta tej kasy? Chciałbym aby wszystko poszło miło i sprawnie, ale i żeby to było warte swojej ceny.

Kicek!!!

Re: Rolety dzień noc do mieszkania - jakie wybrać i gdzie kupić w Krakowie

Postautor: Kicek!!! » 01 maja 2017, 15:19

Na allegro są za 1 zł za każdy cm szerokości :)

Banan7775

Postautor: Banan7775 » 01 maja 2017, 17:52

My kupiliśmy w punkcie w Carrefour Czyżyny. Co do jakości jest to dokładnie ten sam produkt, który oferowano nam w trzech innych miejscach, ale różnicę stanowiła cena. Od 200 do 400 zł taniej w zależności od rodzaju materiału.

s!mon

Postautor: s!mon » 02 maja 2017, 2:25

Ja zamawiałem mini rolety dzień noc w sklep.karnix.pl i spodziewam się, że to jest to to samo co wszędzie.
Możliwy jest montaż bezinwazyjny poprzez przyklejenie elementu montażowego do ramy okiennej i można je pogodzić z naszymi nawiewnikami.

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”