Wlepki w windach / niszczenie wind w bloku Orlińskiego 6 Krakowie
Re: Wlepki w windach / niszczenie wind w bloku Orlińskiego 6 Krakowie
A sprzątaczka oczywiście nic nie widzi .... Porażka z tym pseudo sprzątaniem klatek.
Sprzątaczka swoją drogą, ale podejście mieszkańców jest ważniejsze.
Niewątpliwie te nalepki są skandaliczne, bo ktoś sra do własnego gniazda, ale to nie jedyne dziwne zachowanie jakie mogłam tu już widzieć. Np mieszkańcy pierwszego piętra uwielbiają wciskać wszystkie piętra w windzie.
Przykre jest, że ludzie nie potrafią dbać o coś nowego, tylko już muszą niszczyć. Ciekawe kiedy pojawią się spreje na elewacji....
patologia
Niewątpliwie te nalepki są skandaliczne, bo ktoś sra do własnego gniazda, ale to nie jedyne dziwne zachowanie jakie mogłam tu już widzieć. Np mieszkańcy pierwszego piętra uwielbiają wciskać wszystkie piętra w windzie.
Przykre jest, że ludzie nie potrafią dbać o coś nowego, tylko już muszą niszczyć. Ciekawe kiedy pojawią się spreje na elewacji....
patologia
Pewien mieszkaniec pisze:Panowie, ej serio? Dziś rano. Nowe zniszczenia w windzie.
W której klatce?
-
Przyuważcie proszę kto to robi.
I jak się taką jednostkę nakryje to będziemy przyklejać (na miejscu ich naklejek) informacje iż "sąsiad spod numeru ## niszczy klatkę schodową".
Dorobi się stosowny, olbrzymi nagłówek brzmiący "UWAGA WANDAL!" i będzie sobie tak to wisiało aż sąsiad zmądrzeje.
Też nie rozumiem takiego zachowania.
Padła myśl, że ktoś "na odchodne" to zrobił z robotników.
Ale sugerująca to osoba zapomniała jak bardzo młodzież jest niepełnosprawna umysłowo w dzisiejszych czasach. Mieszka sobie na wynajmie zapewne jakiś typek i niszczy WŁASNĄ klatkę. Własną! Czyli tym samym pokazuje, iż odpowiada mu bardzo mieszkanie w slamsach.
Ja już mam swoje typy kto to robi. Ale nie znam tutaj wszystkich mieszkańców z bloku więc nawet nie wiem gdzie kto zamieszkuje.
I jak się taką jednostkę nakryje to będziemy przyklejać (na miejscu ich naklejek) informacje iż "sąsiad spod numeru ## niszczy klatkę schodową".
Dorobi się stosowny, olbrzymi nagłówek brzmiący "UWAGA WANDAL!" i będzie sobie tak to wisiało aż sąsiad zmądrzeje.
Też nie rozumiem takiego zachowania.
Padła myśl, że ktoś "na odchodne" to zrobił z robotników.
Ale sugerująca to osoba zapomniała jak bardzo młodzież jest niepełnosprawna umysłowo w dzisiejszych czasach. Mieszka sobie na wynajmie zapewne jakiś typek i niszczy WŁASNĄ klatkę. Własną! Czyli tym samym pokazuje, iż odpowiada mu bardzo mieszkanie w slamsach.
Ja już mam swoje typy kto to robi. Ale nie znam tutaj wszystkich mieszkańców z bloku więc nawet nie wiem gdzie kto zamieszkuje.
-
powiem tak byly by kamery nie bylo by tematu.. nastepny dowod ze ochrona jest nie potrzebna.. pieniadze w bloto
Chyba to będzie majonezem umaziane, jest taki "staropolski" sposób na usuwanie naklejek po nasmarowaniu majonezem tudzież czymś tłustym.
Przynajmniej ktoś coś próbował.
Przynajmniej ktoś coś próbował.
-
Jeśli to sąsiad to miał szanse na rachunek sumienia i zmądrzenie. Nakleic raz i koniec. To głupie, ale przynajmniej raz. natomaist jeśli pojawiła się druga vlepka a potem w finale trzecia, którA JEST OGROMNA i naklejona w poprzek to juz przegięcie. Bo gość mysli ze bedzie sobie ciagle bazgral tym w windzie. Slusznie - zlokalizowac lokatora i wpierdzielic mu inne, byle jakie naklejki na drzwi
-
a w jaki sposob chcesz to zrobic ? spac pod winda 24h
-
Przecież PO JAKIMŚ CZASIE samo się to wyjaśni.
Proste kojarzenie faktów typu "wychodze - czysto, wchodze za 5 minut - brudno". Zobaczyć na którym pietrza winda wcześniej stała. I takimi malutkimi, czasochłonnymi kroczkami pniemy się do celu.
Proste kojarzenie faktów typu "wychodze - czysto, wchodze za 5 minut - brudno". Zobaczyć na którym pietrza winda wcześniej stała. I takimi malutkimi, czasochłonnymi kroczkami pniemy się do celu.
Dziś widziałem ślady naklejki na wyświetlaczu - czy to nowa dzisiaj przyklejona i zerwana naklejka, czy stara, która mi umknęła?
Wydaje mi się, że tego śladu przed 7 nie było, a po 18 już tak... ale mogłem być zaspany
Wydaje mi się, że tego śladu przed 7 nie było, a po 18 już tak... ale mogłem być zaspany
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”