Inwestycja Hynka Kraków od Dasta Deweloper - opinie na forum, wady i zalety
Inwestycja Hynka Kraków od Dasta Deweloper - opinie na forum, wady i zalety
Wizualizacja pierwszego etapu jest już na stronie Dasty. Podobno mają tam zmieścić 3 bloki.

Re: Inwestycja Hynka Kraków od Dasta Deweloper - opinie na forum, wady i zalety
Cześć wszystkim forumowiczom
Widzę, że sporo osób z Czyżyn i nowych osieli w tej okolicy jest na forum. Może ktoś mi powie, jakie ma opinie o lokalizacji i inwestycji Dasta Invest przy Hynka? Zastanawiam się, a w zasadzie mam już zarezerwowane mieszkanie, choć jeszcze się waham, które wybrać
Mam plan osiedla Dasty, Waszym zdaniem, który z bloków jest tu najlepiej położony i w którym najlepiej kupić mieszkanie. Przyznam, że zależy mi na tym, aby przed oknami mieć jak najwięcej przestrzeni, co nie jest łatwe, patrząc na to, jak się dzisiaj buduje 

Poczytałem już trochę o tym, jakie są opinie o dzielnicy Czyżyny i chyba nie jest źle, zwłaszcza, że kilku znajomych też mieszka w tej okolicy i chwalą sobie to. A co myślicie o tej inwestycji i jej umiejscowieniu w dzielnicy?
Ma ktoś może jakieś zdjęcia z tego, jak przebiega budowa inwestycji Hynka - Dasta Invest, ostatnio jak byłem tam przy pasie, to dopiero kopali dziurę pod nowe budynki. Ciekawe czy teraz ruszyło coś więcej, w każdym razie Dasta chyba jest niezłym deweloperem, więc mam nadzieję, że będzie szło dobrze

Poczytałem już trochę o tym, jakie są opinie o dzielnicy Czyżyny i chyba nie jest źle, zwłaszcza, że kilku znajomych też mieszka w tej okolicy i chwalą sobie to. A co myślicie o tej inwestycji i jej umiejscowieniu w dzielnicy?
Ma ktoś może jakieś zdjęcia z tego, jak przebiega budowa inwestycji Hynka - Dasta Invest, ostatnio jak byłem tam przy pasie, to dopiero kopali dziurę pod nowe budynki. Ciekawe czy teraz ruszyło coś więcej, w każdym razie Dasta chyba jest niezłym deweloperem, więc mam nadzieję, że będzie szło dobrze

Jaką wysokość mają mieć budynki B, C, D?
Widać na wizualizacji, to ma być jakieś 8-9 pięter, czyli jak na okolicę, ani mało, ani dużo, choć chyba więcej niż po stronie zachodniej i chyba podobnie, jak po stronie wschodniej. Same wizualizacje wyglądają nieźle, ciekawie prezentują się te loggie, trochę to przypomina inwestycje Dasty i City Towers Atalu, choć trochę szkoda, że wszystko tam będzie "z innej parafii", a nie zdążył tego uporządkować jakoś np. plan zagospodarowania - można by w nim przewidzieć przestrzeń publiczną na pasie startowym i zaplanować dla niej odpowiednie otoczenie zabudową 

Lucek, na każdym budynku masz cyfrę rzymską, ona oznacza liczbę pięter w budynku.
Teoretycznie jesli na pasie bedzie jakas przestrzen publiczna to blok C bedzie mial najlepszy widok. Ale praktycznie moga tam powstac bloki...
Teoretycznie jesli na pasie bedzie jakas przestrzen publiczna to blok C bedzie mial najlepszy widok. Ale praktycznie moga tam powstac bloki...

Z cyframi bym się nie domyślił, dzięki.
Z widokiem na pas, i pawilony to tylko teoria!
Z widokiem na pas, i pawilony to tylko teoria!
Wróć do „Osiedle Hynka Dasta Invest - forum mieszkańców”