[Bud. B] Budowa III etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
[Bud. B] Budowa III etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
Niewiele jest.... jeszcze nawet porządnej dziury nie ma, ale coś się dzieje 

Re: [Bud. B] Budowa III etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
Wizualizacje ze strony LCC:

Wygląda na to, ze będzie dużo drzew:)
Ja raczej nie sugerowałbym się wizualizacją i nie interpretowałbym, że będzie dużo drzew między blokami. W projektach są czasem cuda, a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej 
Mnie bardziej zastanawiają te ogródki, kto by taki chciał "z widokiem na parking" i czemu akurat w tym etapie się na nie zdecydowali...
Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale poprzednie dwa bloki (a konkretnie ich kształt litery L) jakoś lepiej się prezentują. Tu mam wrażenie, że każdemu można w okno zajrzeć.
Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale poprzednie dwa bloki (a konkretnie ich kształt litery L) jakoś lepiej się prezentują. Tu mam wrażenie, że każdemu można w okno zajrzeć.
Dziura w ziemi już większa, postępy prac widać gołym okiem 

To jeszcze kilka zdjęć, na których widać, jak przebiega budowa III etapu osiedla Centralna Park w Czyżynach 

Mam nadzieję, że z budową tego i ostatniego budynku, będą się uwijać przynajmniej tak samo sprawnie, jak z wcześniejszymi, żeby nie mieć placu budowy w sąsiedztwie przez najbliższe lata

Mam nadzieję, że z budową tego i ostatniego budynku, będą się uwijać przynajmniej tak samo sprawnie, jak z wcześniejszymi, żeby nie mieć placu budowy w sąsiedztwie przez najbliższe lata
@merlot prócz bloku "B" będą jeszcze 2 budynki. Osiedle ma składać się z 5 budynków.
Ha, faktycznie gdzieś przeoczyłem jeden budynek
Racja! W każdym razie tu chyba wszystko idzie nieźle z budową. Ciekawe, jak będzie okolica wyglądała za kilkanaście lat 
Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”