[Bud. E] Budowa II etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
-
Re: [Bud. E] Budowa II etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
ostatnia klatka w wyzszej czesci butynku
Dzisiaj byliśmy i już tynki robią na niższej części, ściana od Expo już ma tynk, od zikitu zapomniałam zobaczyć.
zdjęcia z dnia dzisiejszego. Jak widać okna już wszędzie (za wyjątkiem jednego balkonu:))

Postęp prac widać gołym okiem z dnia na dzień 

Dzwoniła do mnie Pani z LCC i powiedziała, że wszystkie instalacje i ściany są zrobione w budynku, zostało tylko otynkowanie
)))

we wrzesniu elewacja powinna byc skonczona, moze polowa wrzesnia, moze koniec, ale raczej ten miesiac..
chociaz znajac ich tempo nie zdziwie sie jak walna w sierpniu jeszcze:D
chociaz znajac ich tempo nie zdziwie sie jak walna w sierpniu jeszcze:D
W harmonogramie było podane że wpłaty za elewacje miały być 2 mies po wcześniejszej wpłacie a skoro ona była w maju to elewacja powinna być w lipcu.
madziks pisze:W harmonogramie było podane że wpłaty za elewacje miały być 2 mies po wcześniejszej wpłacie a skoro ona była w maju to elewacja powinna być w lipcu.
nie sadze ze az tak szybko, ja mowie o wrzesniu w oparciu o robienie elewacji w I etapie, tam trwala mniej wiecej 4,5 miesiaca od poczatku do konca. czyli u nas konczyloby sie to polowa wrzesnia
Byłam dziś na budowie, okna wszystkie już wstawione, zabrali żurawie spod naszej budowy i wydaje mi się, że dziura już jest kopana pod kolejny budynek:) Część elewacji juz pomalowana:)) Balkony od spodu pomalowane są na pomarańczowo:)

moze to za wczesne pytanie, ale...
na kiedy planujecie umawiac ekipy wykonczeniowe? bo to domyslam sie odbywac sie musi z duzym wyprzedzeniem czasowym.
myslicie ze na maj 2018 mozna ich zamawiac?
na kiedy planujecie umawiac ekipy wykonczeniowe? bo to domyslam sie odbywac sie musi z duzym wyprzedzeniem czasowym.
myslicie ze na maj 2018 mozna ich zamawiac?
Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”