Poprawki w naroznym mieszkaniu - inwestycja Avia 3 w Czyżynach
Poprawki w naroznym mieszkaniu - inwestycja Avia 3 w Czyżynach
Przechodzac dzis obok naszego bloku zauwazylam w jednym mieszkaniu otwarte okna w pokoju na osciez co przykulo moja uwage. Przypatrujac sie dostrzeglam ciemny pasek na scianie. Hmm tak mysle ze moze poprawiaja jakas fuszerke. Co myslicie?
Re: Poprawki w naroznym mieszkaniu - inwestycja Avia 3 w Czyżynach
Przechodzac dzis obok naszego bloku zauwazylam w jednym mieszkaniu otwatre na osciez okna w pokoju. Przygladajac sie dostrzeglam ciemny pasek na scianie jakby mokra plame. Czyzby poprawiana jakas fuszerka? Co sadzicie?
narożne patrząc od strony dziedzińca (mieszkania z dzieloną loggią) czy od strony Avia 1?
Od strony avia 1 avia 4
a piętro? bo nie wiem czy nie powinienem zacząć się martwić...
ulżyło mi
ale innym współczuje

-
Pewnie poprawiali dylatacje tj. łączenie dwóch materiałów. Widać moźe było ryse na malowaniu wstępnym (tak jest w umowie i pragne zauważyć ze ani w pl ani w eu nie ma norm na malowanie, bo to juź o paranoje by zakrawało). Myśle, źe warto pytać a nie czarnowieszczyć, zwłaszcza przy braku rozeznania tematu. Do zastanowienia; pewnie właścicel mieszkania o którym kilka stron jadu wylano machnoł ręka na takie coś bo i tak mu tam prace mokre robili i mieszkanie ma. Inne chcą jak najbardziej dopieścić żeby w przypadku koszmarnie roszczeniowych klientów (inni deweloperzy mówią takim dowidzenia) nie było afer, traca normalni. Niestety.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”