Galicyjska Biusnes Park Kraków - nowy sąsiad w Czyżynach (obok os. Centralna Park)
Galicyjska Biusnes Park Kraków - nowy sąsiad w Czyżynach (obok os. Centralna Park)
Dziś przejeżdżając zobaczyłem, że ruszyła budowa Galicyska Biusnes Park
Re: Galicyjska Biusnes Park Kraków - nowy sąsiad w Czyżynach (obok os. Centralna Park)
A to nie ma być przypadkiem Galicyjska Office Center? Może ktoś zrobić zdjęcie placu budowy i tablicy informacyjnej? 

Re: Galicyjska Biusnes Park Kraków - nowy sąsiad w Czyżynach (obok os. Centralna Park)
Dokladnie MarcinJ, w necie jest sporo info. Np takie
urbanity.pl/malopolskie/krakow/galicyjska-office-centre,b10404
urbanity.pl/malopolskie/krakow/galicyjska-office-centre,b10404
@Pegaso a gdzie dokładnie to powstanie? Między ZIKIT-em i Blokiem B? Czy po drugiej stronie Galicyjskiej, na dzikim parkingu?
Między ZIKIT-em i blokiem B i w sumie obok bloku A. Jak rezerwowaliśmy mieszkanie to na planie zagospodarowania terernu było to zaznaczone. Z resztą ten rysunek też gdzieś tu krążył w którymś wątku.
To tylko podkreśla wartość jaką może wnieść dla nas szlaban 

kustosz pisze:To tylko podkreśla wartość jaką może wnieść dla nas szlaban
nie wiem czy widzieliscie ale podlaczenie pod szlaban i bramke na osiedle zostala zainstalowana tylko od strony glownego wjazdu. Od strony drogi przeciwpozarowej juz takiej instalacji nie ma
a jezeli szlabanu nie bedzie, to jak wyglada sytuacja od strony prawnej?
moga mieszkancy osiedla zlozyc sie na taka inicjatywe, by takie szlabany przy kazdym wjezdzie zamontowano? (ja osobiscie dalbym na to pieniadze juz dzis..)
czy moze jednak nie jest to takie proste i trzeba uganiac sie z mnostwem zgód, pozwolen i dokumentow?
moga mieszkancy osiedla zlozyc sie na taka inicjatywe, by takie szlabany przy kazdym wjezdzie zamontowano? (ja osobiscie dalbym na to pieniadze juz dzis..)
czy moze jednak nie jest to takie proste i trzeba uganiac sie z mnostwem zgód, pozwolen i dokumentow?
Boston pisze:kustosz pisze:To tylko podkreśla wartość jaką może wnieść dla nas szlaban
nie wiem czy widzieliscie ale podlaczenie pod szlaban i bramke na osiedle zostala zainstalowana tylko od strony glownego wjazdu. Od strony drogi przeciwpozarowej juz takiej instalacji nie ma
Drugi szlaban powinien być miedzy budynkami D i E.
na tablicy nie ma terminu zakończenia

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”