U mnie generalnie OK, sporo detali typu rysa na szybie albo pęknięcie tynku - do poprawienia, gdzieniegdzie delikatne niecki na tynku w granicach normy. Wyszukane przez ekipę od odbiorów.
blakeg1 pisze:czyli rozumiem przez ww. usterki kluczy jeszcze dziś nie dostałaś? ile mają dni na to by podane przez Ciebie poprawki zostały zrobione (czyt. kiedy masz następny termin odbioru)?
misstrout pisze:blakeg1 pisze:czyli rozumiem przez ww. usterki kluczy jeszcze dziś nie dostałaś? ile mają dni na to by podane przez Ciebie poprawki zostały zrobione (czyt. kiedy masz następny termin odbioru)?
Dostałam klucze, ma się ze mną skontaktować kierownik budowy, żeby ustalić termin poprawek (wypełnienie pęknięć, polerowanie szyb itp itd). Zresztą zostawiliśmy im jeden komplet kluczy tzw budowlanych (potem zmieniamy klucze w zamkach i budowlane przestają działać - taki sprytny patent).
karolajna pisze:misstrout pisze:blakeg1 pisze:czyli rozumiem przez ww. usterki kluczy jeszcze dziś nie dostałaś? ile mają dni na to by podane przez Ciebie poprawki zostały zrobione (czyt. kiedy masz następny termin odbioru)?
Dostałam klucze, ma się ze mną skontaktować kierownik budowy, żeby ustalić termin poprawek (wypełnienie pęknięć, polerowanie szyb itp itd). Zresztą zostawiliśmy im jeden komplet kluczy tzw budowlanych (potem zmieniamy klucze w zamkach i budowlane przestają działać - taki sprytny patent).
no to gratuluję!![]()
rozdawali szampana, jak w budimexie?
blakeg1 pisze:a jak odbiory u reszty z Was? poopowiadajcie wszyscy jesteśmy ciekawi:)
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości