Patrząc na tempo pracy wydaje się że nie ma opcji aby ostatecznym terminem otrzymania kluczy był lipiec 2018.
Jednak znając życie nie będą się spieszyć specjalnie z oddaniem i póki co jest za wcześnie na stwierdzenie - kiedy otrzymamy klucze bo to jeszcze prawie rok (10 miesięcy) do oficjalnego zakończenia budowy, później przedodniory i następnie odbiory.
[Bud. E] Budowa II etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
Re: [Bud. E] Budowa II etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
Spokojni
Z Bud. D też były prace przyśpieszone o prawie 3 m-ce, a na finiszu okazało się, że nic wcześniej nie będzie.

Z Bud. D też były prace przyśpieszone o prawie 3 m-ce, a na finiszu okazało się, że nic wcześniej nie będzie.
dokładnie 
Dzisiaj z ciekawości byłem zobaczyć - od expo rusztowania zdjęte i zaczynają stawiać na drugiej części budynku.
Od strony osiedla połowa ściany już ma styropian.

Dzisiaj z ciekawości byłem zobaczyć - od expo rusztowania zdjęte i zaczynają stawiać na drugiej części budynku.
Od strony osiedla połowa ściany już ma styropian.
Nowe zdjecia - to samo w sumie na fb jest 
investmap.pl/watek/krakow-osiedle-centralna-park,89945

investmap.pl/watek/krakow-osiedle-centralna-park,89945
Zdjęcia z niedzieli 

jeden z uzytkownikow I etapu pisze, ze termin oddania kluczy w ich umowie to 31 pazdziernika 2017. Odbiory maja miec w lipcu 2017, czyli 3 miesiace przed oficjalnym terminem z umowy.
Analogicznie, termin oddania kluczy w umowie II etapu to 26 lipca 2018, a wiec jesli bedzie tak samo jak w I etapie, to odbiory u nas w kwietniu 2018.
Analogicznie, termin oddania kluczy w umowie II etapu to 26 lipca 2018, a wiec jesli bedzie tak samo jak w I etapie, to odbiory u nas w kwietniu 2018.
Ja od początku byłam informowana, że termin lipiec czy tam sierpień (bo ja mam sierpień) to ostateczny termin i po tym terminie będą płacić kary.
Ale że są przygotowani z harmonogramem na maj. Od początku było przedstawiane, że będzie to raczej maj a nie sierpień.
Ale że są przygotowani z harmonogramem na maj. Od początku było przedstawiane, że będzie to raczej maj a nie sierpień.
Jak wyżej:
- zakończenie budowy kwiecień 2018
- ostateczny termin oddania lipiec 2018 (nie mam dokumentów teraz przy sobie)
Wydaje mi się ze z naszym budynkiem może pójść odrobine lepiej patrząc na tempo prac ale szczerze to czekam na informacje od LC Corp - bo jak widzę przy budynku D wiele rzeczy miało wpływ na to, że i tak wszystko idzie tak jak w umowach mniej więcej, chociaż wydawawalo się że pójdzie szybciej.
- zakończenie budowy kwiecień 2018
- ostateczny termin oddania lipiec 2018 (nie mam dokumentów teraz przy sobie)
Wydaje mi się ze z naszym budynkiem może pójść odrobine lepiej patrząc na tempo prac ale szczerze to czekam na informacje od LC Corp - bo jak widzę przy budynku D wiele rzeczy miało wpływ na to, że i tak wszystko idzie tak jak w umowach mniej więcej, chociaż wydawawalo się że pójdzie szybciej.
stan na 23 czerwiec 2016

stan na 08.07.2017
na calej scianie wschodniej od strony Soltysowska Park jest juz rozlozone rusztowanie, to ostatnia sciana (oprocz małej części północnej ściany) do zrobienia. co raz blizej przedostatniej transzy

na calej scianie wschodniej od strony Soltysowska Park jest juz rozlozone rusztowanie, to ostatnia sciana (oprocz małej części północnej ściany) do zrobienia. co raz blizej przedostatniej transzy

Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”