Miejsca postojowe - oznaczenie dla pojazdu osoby niepełnosprawnej - Orlińskiego 10
-
Re: Miejsca postojowe - oznaczenie dla pojazdu osoby niepełnosprawnej - Orlińskiego 10
Jestem za jak najszybszym spotkaniem się, nawet jutro wieczorową porą
Re: Miejsca postojowe - oznaczenie dla pojazdu osoby niepełnosprawnej - Orlińskiego 10
ragandbones pisze:jas78 pisze:Biorąc pod uwagę rozwój sytuacji, jestem zszokowany że temat budzi w sumie mało kontrowersji. I tak mało mu się tu poświęca miejsca.
Bo wzglednie dotyczy malej grupy mieszkancow, umowmy sie, reszta ma mnostwo wlasnych problemow.
Małej grupy mieszkańców? Sporo klientów zapłaciło 25 tys. za miejsce, które okazuje się być - w interpretacji inspektora PINB - ogólnodostępne. A przecież jeszcze nie odebrano wszystkich mieszkań! Jakie niespodzianki czekają później? Jak to się ma do hasła "dotrzymane obietnice"? Jak te bloki i mieszkania będą wyglądać za 2, 3 albo i 5 lat jak skończy się rękojmia?
Na zdrowy rozsądek - jeśli bym ja widział, że mój deweloper zrobił sąsiada w bambuko, to bym się nie cieszył, tylko martwił czy i mnie numeru nie wytnie. Nie rozumiem, jak można być tak krótkowzrocznym.
Na chwilę obecną cała ta sprawa jest niepoważna. Skoro ktoś kupuje miejsce i okazuje się że to nie jest jego, to za chwilę równie dobrze można się obudzić w rzeczywistości Świata wg. Kiepskich. I dowiedzieć, że moja toaleta też ma być ogólnodostępna - np. dla Paździocha i Boczka...
nowy_czyżyn pisze:Jestem za jak najszybszym spotkaniem się, nawet jutro wieczorową porą
A co myslicie o spotkaniu przez skype lub hangout? W ten sposob mozna rowniez wiele spraw ustalic i nie trzeba jezdzic po miescie - chocby nawet jutro wieczorkiem. Jak ktos jest chetny to wyslijcie mi swoje namiary na priw i jutro ustawie . konferencje. Proponuje 21:00. Kto chetny?
1. Darek
według mnie lepiej by było spotkac sie osobiście. każdy by przyniósł swoją umowę bo wiem że się różnią od siebie,
ile osob chetnych na czwartek wieczorem 20-21 ? miejsce do uzgodnienia , proponuje w rejonie 'nowych czyzyn'
ile osob chetnych na czwartek wieczorem 20-21 ? miejsce do uzgodnienia , proponuje w rejonie 'nowych czyzyn'
-
Ja też jestem za spotkaniem osobistym i czwartek pasuje mi jak najbardziej, tylko konkretnie umówmy się. Proponuję pod Żabką przy Avii 5 o 20:30.
mi pasuje termin i miejsce
Jeśli spotkanie się odbędzie to również na nim będę. Weźmy ze sobą korespondencję z Budimexem jeśli ktoś taką posiada w tej sprawie.
-
GrzesiekZ, BiPi, ja oraz koleżanka z piętra wyżej - jest nas 4 na ten moment
Byc moze rowniez sie zjawie (jak znajde miejsce zeby zaparkowac
).

Moglibyście podzielić się spostrzeżeniami/ustaleniami po spotkaniu? Nie mamy jak się wyrwać :/
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”