Jakiego?:)
Tego na parkingu?
Porzucone auto na Orlińskiego 6 w Krakowie - ktoś coś wie
Re: Porzucone auto na Orlińskiego 6 w Krakowie - ktoś coś wie
Serio? Poważnie? Teraz sobie jaja robisz, tak? to jest jakis żart?
a niby dlaczego mam żartować? ktoś "złoma" postawił i blokuje miejsce których jest dość mało, a widze że raczej nie jeździ to "coś", pisze bo szkoda miejsca dla kogoś kto używa samochodu ale nie jako szafy... a co to twój?? 

Pod Orlińskiego 8 klatka F stoi od dłuższego czasu zdezelowana Skoda Felicia.
Użytkownik "Saul" znany jest na tym forum z tego, że podważa powagę czyichś wpisów - pytany o powody oraz szczegóły zazwyczaj nie rozwija swoich myśli. Najwyraźniej dla niego wiele poruszanych tutaj kwestii to żarty - niestety nie wyjaśnia dlaczego tak uważa.
Witam, ja nie piszę tutaj po to żeby kogoś obrażać czy coś tylko jak w temacie, bo to że auto stoi na darmowym miejscu dobrze zaparkowane to wcale nie oznacza że nie może być porzucone? lub tak jak kolega o felicii pisze... ktoś by bardziej korzystał z tych miejsc, czy choćby dla odwiedzających...
Powiem to co powiedziała by większośc tu mieszkających
Zadzwonić na policjie 
Szczerze, to sam ostatnio wyjechałem na ponad dwa tygodnie i było mi głupio blokować parking, ale przecież nigdzie indziej nie wolno parkować więc mój samochód tam stoi. Nie używam go czesto, ale gdzie ma stac? Tam jest pewnie podobna sytuacja. Stoi poprawnie zaparkowany niech stoi. Po co się czepiać i szukać? Nawet jak się komuś zepsuł, (zakładam, że opłaty ważne) to co komu do tego?
Mordin, doskonale wiemy, że mamy inne poglady na wiekszosc spraw dotyczących życia we wspólnocie
Zadaj konkretne pytanie, a poznasz mój punkt widzenia:)

Szczerze, to sam ostatnio wyjechałem na ponad dwa tygodnie i było mi głupio blokować parking, ale przecież nigdzie indziej nie wolno parkować więc mój samochód tam stoi. Nie używam go czesto, ale gdzie ma stac? Tam jest pewnie podobna sytuacja. Stoi poprawnie zaparkowany niech stoi. Po co się czepiać i szukać? Nawet jak się komuś zepsuł, (zakładam, że opłaty ważne) to co komu do tego?
Mordin, doskonale wiemy, że mamy inne poglady na wiekszosc spraw dotyczących życia we wspólnocie

Ja nie twierdze ze źle stoi zaparkowane tak jak to zdezelowane bmw z hakiem z przodu do holowania, pewnie nawet nie jezdzi, ale widze że nie mam co sie znizac do twojego poziomu, wiec z mojej strony to wszystko. Pozdro
Jasne, nie zniżaj się. Ale w takim razie powiedz mi po co zadałeś to pytanie?
Z tego co wdziałem BWM stoi na parkingu i jeździ, nawet bokiem z tego co wdziałem. A to jak wgląda to już sprawa właściciela. Ma ważny przegląd, oc. Co kogo reszta obchodzi?
Z tego co wdziałem BWM stoi na parkingu i jeździ, nawet bokiem z tego co wdziałem. A to jak wgląda to już sprawa właściciela. Ma ważny przegląd, oc. Co kogo reszta obchodzi?
Ostatnio zmieniony 20 lip 2017, 9:08 przez Saul, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”