Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Avia 3
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Avia 3
Standardowa odpowiedź...
Pan filip ma problem z komunikacja
Stawiając się w sytuacji gdzie nie możecie nic konkretnego przekazać/nie wiecie nic konkretnego, a klientowi trzeba odpowiedzieć też pisalibyście w podobny sposób.
Pozostaje czekać, nie otrzymamy żadnych pustych obietnic na zasadzie "za tydzień będziemy do Pana dzwonić", ponieważ w sytuacji kiedy by do tego nie doszło, zjedlibyśmy przedstawiciela BX
Pozostaje czekać, nie otrzymamy żadnych pustych obietnic na zasadzie "za tydzień będziemy do Pana dzwonić", ponieważ w sytuacji kiedy by do tego nie doszło, zjedlibyśmy przedstawiciela BX

Niestety na naszym bloku jest wiele usterek i nie jest sprzatniety i blok moze bedzie przekazany w nastepnym tyg. Od wykonowcy ale tez on nie gwarantuje wiec czekac nam zostanie
A skąd info że są usterki?
Dnia wczorajszego widziałem blok był intensywnie sprzątany i do końca tygodnia powinien być przygotowany do odbiorów. Od poniedziałku prawdopodobnie będą dzwonić, ale jak będzie to zobaczymy.
Nie wiem nic o usterkach, jeżeli ktoś coś wie, to niech napiszę, żeby było wiadomo na co zwracać uwagę. Przy odbiorach zwracajcie proszę również uwagę na części wspólne. Mam zamiar zgłosić zniszczoną kostkę przy krawężnikach od strony Avii 5. Przesunęli ogrodzenie i auta parkują jednym kołem na chodniku/miejscu postojowym, co niestety doprowadziło do ukruszenia w wielu miejscach. Jest to nowy blok, dlatego nie będę akceptował takiej sytuacji.
Nie wiem nic o usterkach, jeżeli ktoś coś wie, to niech napiszę, żeby było wiadomo na co zwracać uwagę. Przy odbiorach zwracajcie proszę również uwagę na części wspólne. Mam zamiar zgłosić zniszczoną kostkę przy krawężnikach od strony Avii 5. Przesunęli ogrodzenie i auta parkują jednym kołem na chodniku/miejscu postojowym, co niestety doprowadziło do ukruszenia w wielu miejscach. Jest to nowy blok, dlatego nie będę akceptował takiej sytuacji.
DarthMoon pisze:Dnia wczorajszego widziałem blok był intensywnie sprzątany i do końca tygodnia powinien być przygotowany do odbiorów. Od poniedziałku prawdopodobnie będą dzwonić, ale jak będzie to zobaczymy.
Zgadzam się! Jeśli ktoś widzi zniszczone części wspólne najlepiej zgłaszać!! Co do terminów ja stałem się teraz pesymista. Oni muszą dac tygodniowe wyprzedzenie na odbiór - czyli jeśli nawet zadzwonia za tydzień nie ma co liczyć na termin przed 4 sierpnia.
Odbiór mieszkania w Avia3, czy dzicy lokatorzy? Współczuję temu, komu zasiedlili mieszkanie
Zdjęcie zrobione dzisiaj około 20 od strony Avia 5.

Zdjęcie zrobione dzisiaj około 20 od strony Avia 5.
- Załączniki
-
- 20170720_195643_resize.jpg (49.47 KiB) Przejrzano 4472 razy
Może to prawdziwy lokator, ktory również niewiadomo skąd ma klucze
Albo poprostu sprzątają, skoro będą dzwonić od poniedziałku
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”