Osobiście w to nie wierzę ani trochę
Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Avia 3
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera w bloku Avia 3
Cały czas informacja o kompletowaniu dokumentacji. Pan Downar twierdzi, że to najprawdziwsza prawda oraz uważa, że część mieszkań uda się przekazać przed 4 sierpnia.
Evadnro pisze:Cały czas informacja o kompletowaniu dokumentacji. Pan Downar twierdzi, że to najprawdziwsza prawda oraz uważa, że część mieszkań uda się przekazać przed 4 sierpnia.
Przecież to prawda, że część mieszkań uda się przekazać do 4 sierpnia (w zasadzie już co najmniej jedno/dwa się udało z tego to tu było napisane)
Czy ktoś może weryfikował informacje dotyczące niedoróbek i czy to jest bezpośrednią przyczyną opóźnień? (czy ktoś wprost o to spytał)
W obecnym mieszkaniu sytuacja niepewna, mialem sie z niego jak najszybciej wyniesc a teraz to juz nawet nie wiem czy w pazdzierniku bede mieszkal juz na Avii czy powinienem szukac innego mieszkania na wynajem na okres pomiedzy momentem kiedy z tego mnie wyrzuca a nowego jeszcze nie dostane
Ostatnio zmieniony 24 lip 2017, 11:38 przez Selassie, łącznie zmieniany 1 raz.
ked14 pisze:Evadnro pisze:Cały czas informacja o kompletowaniu dokumentacji. Pan Downar twierdzi, że to najprawdziwsza prawda oraz uważa, że część mieszkań uda się przekazać przed 4 sierpnia.
Przecież to prawda, że część mieszkań uda się przekazać do 4 sierpnia (w zasadzie już co najmniej jedno/dwa się udało z tego to tu było napisane)
Czy ktoś może weryfikował informacje dotyczące niedoróbek i czy to jest bezpośrednią przyczyną opóźnień? (czy ktoś wprost o to spytał)
Tak, pytałem wprost. "Chodzi tylko o dokumentację, przecież cały czas mam kontakt z generalnym wykonawcą"
Selassie pisze::geek: ja nie chce siac tu fermentu zbytniego sam juz sie zawiodlem mocno na Budimexie, nic nie mozna sobie zaplanowac
W obecnym mieszkaniu sytuacja niepewna, mialem sie z niego jak najszybciej wyniesc a teraz to juz nawet nie wiem czy w pazdzierniku bede mieszkal juz na Avii czy powinienem szukac innego mieszkania na wynajem na okres pomiedzy z tego mnie wyrzuca a nowego jeszcze nie dostane
Ja też o to pytałem i zapewniał mnie, że chodzi o dni a nie miesiące - i na dniach dostaniemy terminy odbiorów
Evadnro pisze:ked14 pisze:Evadnro pisze:Cały czas informacja o kompletowaniu dokumentacji. Pan Downar twierdzi, że to najprawdziwsza prawda oraz uważa, że część mieszkań uda się przekazać przed 4 sierpnia.
Tak, pytałem wprost. "Chodzi tylko o dokumentację, przecież cały czas mam kontakt z generalnym wykonawcą"
ok, dzięki za info
Właśnie miałem telefon z Budimexu odbiór na 2giego.
Po co były te spekulacje - jednak wszystko poszło okej
cieszę się!
Teraz mam nadzieję że nie będzie usterek żadnych
Po co były te spekulacje - jednak wszystko poszło okej
Teraz mam nadzieję że nie będzie usterek żadnych
Nareszcie jakies dobre informacje
Jakies szczegoly? Ktora klatka, pietro? Ma Pan miejsce parkingowe (problematyczne)?
Jakies szczegoly? Ktora klatka, pietro? Ma Pan miejsce parkingowe (problematyczne)?
kazlev pisze:Nareszcie jakies dobre informacje![]()
Klatki i piętra to wolę na forum nie obwieszczac.
Mieszkanie bez miejsca parkingowego.
Klatka A. Ale nie jest pewne ze bedzie kolejnosc abcd..
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”