Witam
Proszę o kontakt właścicieli mieszkania 63 i 65 - ja mam 64 i chciałbym z Nimi coś uzgodnić.
Kontakt przez wiadomości PRIW
[Bud. D] Szukam kontaktu do sąsiadów z mieszkań 63 i 65 - Centralna Park Kraków
Re: [Bud. D] Szukam kontaktu do sąsiadów z mieszkań 63 i 65 - Centralna Park Kraków
Chyba mam za malo postow by pisac PW. Mieszkanie 65 

Re: [Bud. D] Szukam kontaktu do sąsiadów z mieszkań 63 i 65 - Centralna Park Kraków
Nie chce podawać telefonu publicznie ale proszę odezwij sie na mój email ravMAŁPAmagurycz.org
Rumcajs pisze:Nie chce podawać telefonu publicznie ale proszę odezwij sie na mój email ravMAŁPAmagurycz.org
Napisałem na maila

kusza pisze:Rumcajs pisze:Nie chce podawać telefonu publicznie ale proszę odezwij sie na mój email ravMAŁPAmagurycz.org
Napisałem na maila
Od Ciebie nie mam emaila
Ostatnio zmieniony 27 lip 2017, 9:42 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wszyscy możecie wysyłać prywatne wiadomości. Niemniej jeśli sprawa jest ciekawa, to podzielcie się na forum ;)
Powód: Wszyscy możecie wysyłać prywatne wiadomości. Niemniej jeśli sprawa jest ciekawa, to podzielcie się na forum ;)
Sprawdzałeś spam? W razie czego zaraz napiszę jeszcze raz
EDIT:
Napisałem Ci na priv wiadomość
EDIT:
Napisałem Ci na priv wiadomość
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”