W zwiazku z tym ze nie udalo mi sie uczestniczyc w ostatnim zebraniu wspolnoty, bylabym wdzieczna jesli moglabym uzyskac kilka dodatkowych info dotyczacych planu montazu anten PLAY na naszym dachu. Administracja prosila o opinie mieszkancow na kartach do glosowania. Czy to juz ostateczny etap glosowania czy montaz sie odbedzie czy nie? Czy tylko poznanie opinii mieszkancow?
Mnie sie ten pomysl zdecydowanie nie podoba, ciekawa jestem opinii innych mieszkancow.
Dzieki.
Anteny Play na dachu budynku budynku Avia 2 - opinie / oddziaływanie / zgody
-
Re: Anteny Play na dachu budynku budynku Avia 2 - opinie / oddziaływanie / zgody
Szanowna sąsiadko,
Skoro pomysł się nie podoba miała Pani czas do zdaje się 15 lipca aby zagłosować wedle własnego uznania.
Skoro było to głosowanie nad uchwałą dotyczącą podpisania umowy z Play i montażem anten to znaczy że albo one będą albo nie. Zależy od wyników głosowania.
Ja też jestem przeciwny i zagłosowałem na NIE.
Skoro pomysł się nie podoba miała Pani czas do zdaje się 15 lipca aby zagłosować wedle własnego uznania.
Skoro było to głosowanie nad uchwałą dotyczącą podpisania umowy z Play i montażem anten to znaczy że albo one będą albo nie. Zależy od wyników głosowania.
Ja też jestem przeciwny i zagłosowałem na NIE.
Re: Anteny Play na dachu budynku budynku Avia 2 - opinie / oddziaływanie / zgody
Aby być przeciwnym montowaniu anten trzeba nie mieć mózgu
PLUSY:
- lepszy zasięg sieci komórkowych w bloku oraz okolicy
- lepsze szybkosci internetu
MINUSY:
- brak

PLUSY:
MINUSY:
- brak
no ja oczywiście poparłem, każdy chce mieć zasięg, nie widzę sensu głosowania przeciwko, no chyba, że mieszkają tutaj twórcy teorii spiskowych i za chwilę będą próbować wmówić innym forumowiczom, że ta antena nas spali od środka swoją mocą niczym czarownicę na stosie w średniowieczu
Kupuję popcorn, otwieram piwo i mogę czytać temat dalej

Kupuję popcorn, otwieram piwo i mogę czytać temat dalej

Warto pamiętać o tym, że nie robi się raczej anten, które promieniują pod siebie, czyli mieszkańcy Avii 2 będą tu raczej bezpieczni
Mnie ciekawi raczej, ile za taką antenę będzie wpadało co miesiąc do kasy wspólnoty 

Antena nie promieniuje.
Natomiast anteny powinny nadawać sygnał także pod siebie, dlatego gdy mamy jeden wieżowiec w mieście (np. taki Wrocław) to mamy antenę na dachu.
Natomiast anteny powinny nadawać sygnał także pod siebie, dlatego gdy mamy jeden wieżowiec w mieście (np. taki Wrocław) to mamy antenę na dachu.
-
Czy Czerwony i DartHart mieszkali/pracowali w budynku na którym jest antena Play ?
Ja na co dzień pracuję w budynku na którym jest antena i zasięg jest do bani. Wystarczy pójść do budynku obok i ma się pełny zasięg.
Osobie z nickiem Nowy sugeruję zapoznawać się z dokumentami jakie są dostępne dla mieszkańców (jeśli nie chodzi na zebrania wspólnoty) to i jego ciekawość będzie zaspokojona.
Ja na co dzień pracuję w budynku na którym jest antena i zasięg jest do bani. Wystarczy pójść do budynku obok i ma się pełny zasięg.
Osobie z nickiem Nowy sugeruję zapoznawać się z dokumentami jakie są dostępne dla mieszkańców (jeśli nie chodzi na zebrania wspólnoty) to i jego ciekawość będzie zaspokojona.
To obniży wartość nieruchomości.
Żył wodnych to byście unikali, jak ognia.
Żył wodnych to byście unikali, jak ognia.
A skąd w ogóle taki pomysł, to administracja poddała pod opinie mieszkańców czy któryś z mieszkańców - że akurat Avia 2 itp??
Czerwony pisze:Aby być przeciwnym montowaniu anten trzeba nie mieć mózgu![]()
Prosze sie uspokoic z tymi komentarzami. Takie haselka to do lustra pan moze mowic.
PLUSY:
MINUSY:
- brak
Jesli ktos uzywa PLAY doskonale wie ze i zasieg sieci i internetu w Krakowie jest doskonaly.
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”