morth pisze:ragandbones pisze:Karo88 pisze:My także będziemy głosować za usunięcie ochrony w obecnej formie, z całym szacunkiem ale starszy Pan na emeryturze niewiele zdziała. Uważam, że monitoring byłby lepszy lub zmiana firmy która świadczy ochronę na profesjonalną.
Jesli juz ten pan ma tam siedziec to fajnie by bylo gdyby zrobic tam pokoj pocztowy, zeby pan odbieral korespondencje i paczki. Mysle ze kazdy z nas pracuje i szkoda mu zycia zeby odbierac awizo lub brac ulrop czekajac na kuriera...
Na Orlińskiego 8 jak nie wyrobiłem się na czas żeby dojechać do mieszkania jak kurier zadzwonił, zaproponowałem żeby zostawił u ochroniarza paczkę to niestety ale nie przyjął jej mówiąc że nie jest od tego ^^. Więc wątpie aby u was robił wyjątki, chyba że traficie na jakiegoś wyjątkowo miłego.
@morth ja nie wiem jak to mozliwe

Jeśli odmówi kurierowi/listonoszowi, zawsze można zadzwonić do Ochroniarza na kom. i poprosić, by jednak nie stwarzał problemów

Może był na obchodzie, a kurierowi nie chciało się zaczekać, lub zadzwonić do ochroniarza i minął się z prawdą