[Bud. D] Czynsz za nowe mieszkania w inwestycji Centralna Park Kraków
Re: [Bud. D] Czynsz za nowe mieszkania w inwestycji Centralna Park Kraków
Jeśli ktoś nadal nie dostał, to zadzwońcie do zarządcy budynku z pytaniem, czy deweloper łaskawie przesłał im potrzebne dokumenty, bo u nas tak się trafiło, że jakoś nie dotarły ;D (protokół zdawczo-odbiorczy)
w klatce 3 też jeszcze nie mam informacji o wysokości czynszu 

-
Koszt czynszu administracyjnego za nowe mieszkanie w inwestycji Centralna Park Kraków
Witam , czy wie już ktoś ile będzie kosztował czynsz administracyjny ??
mniej więcej . Ci z budynku który jest już oddany pewnie płacą
.

Re: Koszt czynszu administracyjnego za nowe mieszkanie w inwestycji Centralna Park Kraków
Zajrzyj do podforum bud D i sobie zobacz.
klatka 2, rowniez u mnie brak informacji, czy ktos z klatki 2 ma podobna sytuacje?
Klatki nie maja tu raczej zadnego znaczenia, bo to nie wedlug nich odbywaly sie odbiory mieszkan...
Wypada kontaktowac sie z Nawigatorem - jesli nie otrzymali dokumentacji od LCC by wystawic rozliczenie, wowczas najpewniej wrocic do dewelopera.
NAWIGATOR NIERUCHOMOŚCI s.c.
Oddział w Krakowie
30-023 Kraków, Polska, ul. Mazowiecka 108/17
telefon/fax: 12 294 55 00 / 12 294 52 95
e-mail: biuro@nawigator.nieruchomosci.pl
Wypada kontaktowac sie z Nawigatorem - jesli nie otrzymali dokumentacji od LCC by wystawic rozliczenie, wowczas najpewniej wrocic do dewelopera.
NAWIGATOR NIERUCHOMOŚCI s.c.
Oddział w Krakowie
30-023 Kraków, Polska, ul. Mazowiecka 108/17
telefon/fax: 12 294 55 00 / 12 294 52 95
e-mail: biuro@nawigator.nieruchomosci.pl
nam przy sprzedazy mieszkania mowiono, ze czynsz bedzie oscylowal w granicach 6,30 zl za metr kw.
Czyli w przypadku 40-metrowego mieszkania wyniesie on ok. 250 zl.
Pokrywa sie ta "obietnica" z rachunkami ktore otrzymaliscie do tej pory? Ile wychodzi Wam koszt za metr kw?
Czyli w przypadku 40-metrowego mieszkania wyniesie on ok. 250 zl.
Pokrywa sie ta "obietnica" z rachunkami ktore otrzymaliscie do tej pory? Ile wychodzi Wam koszt za metr kw?
Nieblakeg1 pisze:Pokrywa sie ta "obietnica" z rachunkami ktore otrzymaliscie do tej pory?

Przy naszej rezerwacji była mowa o 7 zł, mam nawet zapisane bo zwykle potem zapominam takie rzeczy. Co prawda wciąż nie jest to 8, ale już bliżej niż 6,30. Myślę, że takie kwestie da się "zbić", a na pewnie przeanalizować jak już się wspólnota zawiąże i będziemy mieć prawo decydowania samodzielnie.
Edit: u mnie wyszło 8,40 za mkw.
sylwuszka pisze:Przy naszej rezerwacji była mowa o 7 zł, mam nawet zapisane bo zwykle potem zapominam takie rzeczy. Co prawda wciąż nie jest to 8, ale już bliżej niż 6,30. Myślę, że takie kwestie da się "zbić", a na pewnie przeanalizować jak już się wspólnota zawiąże i będziemy mieć prawo decydowania samodzielnie.
U mnie tyle samo za m2.
Wróć do „[Bud. D] (etap I) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”