Forum dla mieszkańców os. Avia 2
Re: Forum dla mieszkańców os. Avia 2
Warto też weryfikować maile podane wyżej, bo jeśli nie uzyskano adresu e-mail na zebraniu to nie ma pewności czy dana osoba jest mieszkańcem Avii 2.
Każda osoba, którą wpisuję na listę podaje imię i nazwisko oraz numer mieszkania, dokładnie tak jak wszystkie osoby obecne na zebraniu mieszkańców.
Diana pisze:Dzień dobry, ja byłam osobą która zaproponowała listę dyskusyjną. Przed chwilą rozesłałam zaproszenia do osób, które podały swój adres e-mail na zebraniu wspólnoty. Jeśli ktoś z Państwa nie dostał zaproszenia lub nie wpisał/a się na listę proszę o podanie swojego adresu e-mail w tym wątku i wówczas dodam Państwa do listy.
prosze o dodanie: asiab0@gmail.com
-
asiab pisze:Diana pisze:Dzień dobry, ja byłam osobą która zaproponowała listę dyskusyjną. Przed chwilą rozesłałam zaproszenia do osób, które podały swój adres e-mail na zebraniu wspólnoty. Jeśli ktoś z Państwa nie dostał zaproszenia lub nie wpisał/a się na listę proszę o podanie swojego adresu e-mail w tym wątku i wówczas dodam Państwa do listy.
prosze o dodanie: asiab0@gmail.com
Ja podałem tu maila i nic nie dostałem...
Podawajcie dalej tak publicznie swoje prywatne adresy e-mail a ze spamu nigdy się nie odkopiecie...
Diana pisze:Dzień dobry, ja byłam osobą która zaproponowała listę dyskusyjną. Przed chwilą rozesłałam zaproszenia do osób, które podały swój adres e-mail na zebraniu wspólnoty. Jeśli ktoś z Państwa nie dostał zaproszenia lub nie wpisał/a się na listę proszę o podanie swojego adresu e-mail w tym wątku i wówczas dodam Państwa do listy.
Wysłałam w wiadomości prywatnej.
-
Podesłałem maila w wiadomości prywatnej.
EDIT: @Diana nie mogę wysłać Ci wiadomości więc zostawiam maila tutaj -> nowymieszkaniecavii@gmail.com
EDIT: @Diana nie mogę wysłać Ci wiadomości więc zostawiam maila tutaj -> nowymieszkaniecavii@gmail.com
Czy istnieje jakieś inne forum dla mieszkańców Avia 2?
michal_84 pisze:Czy istnieje jakieś inne forum dla mieszkańców Avia 2?
Tu jest, przeczytaj dokładniej ten wątek

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”