Ochrona w bloku Avia 2 - co z nią dalej, czy warto utrzymywać

Forum przeznaczone dla osób, które zamieszkają na osiedlu Avia 2 budowanym przez Budimex w Czyżynach.
asiab

Re: Ochrona w bloku Avia 2 - co z nią dalej, czy warto utrzymywać

Postautor: asiab » 25 lip 2017, 12:52

Nekany? Skoro z panem dyskutowali, to znaczy ze robil pan cos czego nie powinien!

Mnie brakuje tego ze robili obchod po budynku co godzine dzieki czemu zwracali uwage na usterki i je zglaszali (ne pewno szybciej niz mieszkancy), pilnowali samowolki w parkowaniu wokol budynku, jak i wewnatrz garazu podziemnego, wiedzieli kto kreci sie wokol budynku! Teraz ochroniarz stoi przy swojej budce - ciekawe czy wie co sie dzieje w budynku?

Swoja droga - czy ktos ma informacje ze przeciekanie w garazu przy wejsciu do klatki C zostalo zgloszone? Z tego co zauwazylam dzisiaj garaz tonie!

Awatar użytkownika
Czerwony

Postautor: Czerwony » 25 lip 2017, 15:00

oj strasznie nękali to prawda, ciągłe zagadywanie, człowiek chce mieć sierty spokoj jednak :D

Awatar użytkownika
Czerwony

Postautor: Czerwony » 25 lip 2017, 15:03

Mnie w nich także niczego nie brakuje.

Natomiast jestem gorąco za zamontowaniem kamer na budynkach! I to sie nie tyczy tylko 2ki, ale chciałbym takze w innych blokach Avii.

koperek87krk

Postautor: koperek87krk » 25 lip 2017, 18:43

Czerwony pisze:Mnie w nich także niczego nie brakuje.

Natomiast jestem gorąco za zamontowaniem kamer na budynkach! I to sie nie tyczy tylko 2ki, ale chciałbym takze w innych blokach Avii.

Dokładnie beż nich duzo lepiej... Ile można ciągle człowieka zaczepiac i zamykać mu furtkę przed nosem... Sami są sobie winny że zniechecili do siebie ludzi... :roll: czekamy na monitoring na budynku :geek:

agnieszka91

Postautor: agnieszka91 » 14 sie 2017, 8:38

Odnośnie ochrony w budce przy bloku nr 2 a ściślej mówiąc pół łysego starszego "Mietka Władka" czy jak mu tam.. Radze wam zwrócić uwagę na tego pseudo ochroniarza a raczej alkoholika od którego śmierdzi wódka na kilometr. Nie każdy ma ochotę oglądać to w neglizu, wiesza swoje czarne dlugie spodnie na płocie, czy on je prał ?, czy może obsikał jak pijany ledwo co trzymał sie budki podlewajac ja.. Nie wspomnę o kulturze mowy, i patrzeniu sie jakby chciał każdego zjeść :shock:

agnieszka91

Ochrona osiedle avia 2

Postautor: agnieszka91 » 06 wrz 2017, 8:14

Niewiem czy inni mieszkańcy mieli tez nieprzyjemnosci ze starszym pseudo ochroniarzem ktory ciagle jest nachlany w budce lub przed nia. Niewiem jak mozna nie regowac. Cokolwiek sie zapytasz on nie jest w stanie odpowiedziec bo jest tak pijany. Dzwonilam do zarzadu tej ochrony oczywiscie nikt noe otwiera. Pewnego razu kurier zostawil moja paczke u nich w budce paczke odebral ten mlody w porzadku facet. Jednak gdy poszlam po ta paczke trafilam na twgo alkoholika i chcial zebym mu dala 5zl za odbior bezplatnej podkreslam paczki!!! Po dyskusji z nim oddal mi ta paczke oczywiscie ledwo stal na nogach powiedzialam ze nie dam mu 5 zl dopoki nie dowiem sie kto to odebral i czy faktycznie zaplacili. Ale placic noe trzeba bylo bo paczka miala przyjsc bezplatna. Jak mozna takiego drania trzymac na ochronie ktory ciagle jest narabany! Jesli ktos ma namiary na osoby ktore nim rządzą i cala ta ochrona prosze o info. Napewno tego tak nie zostawie

jasiek

Re: Ochrona osiedle avia 2

Postautor: jasiek » 06 wrz 2017, 9:33

Możesz próbować u dewelopera zgłosić, ale czy oni coś z tym zrobią to ciężko powiedzieć. Teoretycznie oni podpisali umowę na "ochronę" terenu budowy. Ale pewnie musiałabyś mieć dane ochroniarza, żeby można było wskazać konkretną osobę.

Lukasz__

Re: Ochrona osiedle avia 2

Postautor: Lukasz__ » 06 wrz 2017, 9:51

Jeśli ochroniarz jest pijany wzywajcie policję, gwarantuje że będzie to ostatni dzień pana w pracy. Nie zaszkodzi pana utrwalić na filmie lub zdjęciach.

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”