Cześć wszystkim!
Czy wiecie może, kiedy ruszy sprzedaż miejsc postojowych na pasie startowym?
Dzwonie do Budimexu od kwietnia i ciągle nie są w stanie udzielić mi informacji.
Miejsca parkingowe na pasie startowym przy os Orlińskiego 3
-
Re: Miejsca parkingowe na pasie startowym przy os Orlińskiego 3
Cześć, czy udało Wam się może coś ustalić w sprawie tych miejsc parkingowych? Pozdrawiam
-
Hej!
Ponoć mają coś wiedzieć pod koniec sierpnia, początek września.
Tak nas już zbywają od lutego, więc pewnie coś "grubszego" stoi im na przeszkodzie.
Ponoć mają coś wiedzieć pod koniec sierpnia, początek września.
Tak nas już zbywają od lutego, więc pewnie coś "grubszego" stoi im na przeszkodzie.
A deklarowaliście w jakiś sposób chęć zakupu, jakaś lista czy coś w tym stylu? Zastanawiam się też, czy każdy z okolicy będzie mógł kupić tam miejsce czy też będą przypisane do konkretnych bloków? Nie wiem jaka jest relacja popytu do podaży jeśli chodzi o te płatne miejsca:)
-
Z tego co się orientuje, nie ma żadnej listy. Po 6 miesiącach "nękania" opiekuna, powiedział nam , że jak będą dostępne miejsca parkingowe to się z nami skontaktuje. Miejsca ponoć mają być tylko dla mieszkańców Orlińskiego 3 i chyba 5.
Odpowiedź od Budimexu: Rozpoczęcie sprzedaży będzie prawdopodobnie wrzesień/ październik 2017r. :/ Niestety nie napisali już za ile będą te miejsca zewnętrze, Wam może coś mówili? Podziemny wciąz 50.000 :/
orientujecie się ile będzie tych miejsc na pasie startowym? swoją drogą przy zakupie mieszkania (luty 2016) opiekun mówił mi, że te miejsca mają być darmowe i dostępne dla wszystkich ze względu na jakieś ograniczenia prawne 

-
- miejsca na pasie będą po ~25000zł.
- jeśli nie deklarowani Państwo od poczatku checi zakupu będzie cieżko z zakupem.
W pierwszej kolejnosci ida osoby które od początku deklarowały chęć zakupu. Wiem bo mialem taką samą sytuacje z parkingiem obok.
w momencie gdy te osoby się rozmyslą oddzwaniają do pozostałych osób.
Osobiscie o liscie na parkingi który rzekomo nigdy miala nie istnieć dowiedzialem się w momencie gdy do mnie mnie zadzonili a na moją reklamację uzyskałem odpowiedz ze nie było mnie na listach....
- jeśli nie deklarowani Państwo od poczatku checi zakupu będzie cieżko z zakupem.
W pierwszej kolejnosci ida osoby które od początku deklarowały chęć zakupu. Wiem bo mialem taką samą sytuacje z parkingiem obok.
w momencie gdy te osoby się rozmyslą oddzwaniają do pozostałych osób.
Osobiscie o liscie na parkingi który rzekomo nigdy miala nie istnieć dowiedzialem się w momencie gdy do mnie mnie zadzonili a na moją reklamację uzyskałem odpowiedz ze nie było mnie na listach....
Czy udało się może komuś dowiedzieć czegoś więcej o sprzedaży miejsc na pasie?
-
Pisałam dziś e-maila do opiekuna. Oczywiście nadal nie są im znane terminu rozpoczęcia sprzedaży. Zbywają nas już od lutego. Nie wiem co tak faktycznie stoi im na przeszkodzie, że jeszcze nie rozpoczęli tej sprzedaży.
Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”