[Bud. B] Sprzedaż miejsc postojowych w budynku B (obowiązkowa?) - os. Centralna Park
[Bud. B] Sprzedaż miejsc postojowych w budynku B (obowiązkowa?) - os. Centralna Park
Czy do tej pory ktoś przy zakupie mieszkania dostał informację, że zakup miejsca w garażu jest obowiązkowy?
Re: [Bud. B] Sprzedaż miejsc postojowych w budynku B (obowiązkowa?) - os. Centralna Park
Znajomy, który kupował w B mówił, że jak ktoś chciał MDM to trzeba było kupić też miejsce postojowe.
Re: [Bud. B] Sprzedaż miejsc postojowych w budynku B (obowiązkowa?) - os. Centralna Park
Bez MDM też stawiają już takie warunki.
-
Jak kupowałem był stawiany warunek zakupu miejsca w garażu podziemnym, w trakcie rozmów jednak od niego odstąpiono, ale finalnie kupiłem bo zrobili cenę, która mogłem zaakceptować. Nie korzystałem z MDM.
Ile teraz wołają za miejsce w podziemnym i "pod chmurką" ?
Ile teraz wołają za miejsce w podziemnym i "pod chmurką" ?
Podziemne 30. Pod chmurka w drugiej kolejnosci.
Na pewno warto negocjować albo poczekać na promocje miejsc postojowych.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2017, 14:27 przez kuba9458, łącznie zmieniany 1 raz.
jak im duzo zostanie miejsc podziemnych (a narobili ich mnostwo) to na pewno zrobia promocje i znow beda po 15 tys zl
Niekoniecznie może tak się stać, teraz wymogiem wzięcia MDM jest wziąć miejsce w garażu, wiec powinny schodzić lepiej niż poprzednio.
ale przykladowo w pierwszym oddanym juz bloku - jaka jest liczba miejsc podziemnych a jaka liczba mieszkan?
obecnie 75% miejsc stoi pusta... zdaje sobie sprawe ze jeszcze nie kazdy sie wprowadzil, ale na pewno tam wszystkich nie sprzedali/sprzedadza.
Co wiec zrobia gdy nikt nie bedzie chcial ich kupic? Obniza cene:)
obecnie 75% miejsc stoi pusta... zdaje sobie sprawe ze jeszcze nie kazdy sie wprowadzil, ale na pewno tam wszystkich nie sprzedali/sprzedadza.
Co wiec zrobia gdy nikt nie bedzie chcial ich kupic? Obniza cene:)
12, 15, 18... a wydawało mi się, że ładnie utargowałem cenę
Na cenie mieszkań też wam się udało coś zbić?

Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”