Odbiór nowego mieszkania od dewelopera Budimex - Orlińskiego 1
-
Re: Odbiór nowego mieszkania od dewelopera Budimex - Orlińskiego 1
Pewnie głupie pytanie, ale co to są te kolorowe pola?
Miejsca parkingowe? 

Ekspresjah pisze:Pewnie głupie pytanie, ale co to są te kolorowe pola?Miejsca parkingowe?
Rabatki kwiatowe wersja czyzyńska

Tak to są miejsca parkingowe

Witam,
Wczoraj odebrałem swoje (klatka B piętro 11). Było kilka wad na ścianach głównie kiepsko zatarte tynki. Gdzieniegdzie dołki w tynku lub kiepsko pomalowane ściany (brudny wałek). Okno balkonowe nie miało jednego zawiasu (tego blokującego zamek). W drzwiach wejściowych brak śrubki blokującej wkładkę od górnego zamka. Poza tym wszystko było cacy. Podłogi, balkon, szyby i ramy okien ok. Mieszkanie odebrałem bo w ramach zadośćuczynienia dali mi gładź szpachlową tak żebym mógł sobie sam zrobić poprawki na ścianach(a zrobię to sam lepiej niż ekipa i w 2 dni a nie 30). Do okna przyjdą goście dokręcić zawias i wyregulować skrzydło a śrubkę do wkładki dostałem od gościa z Gerdy, który akurat był na miejscu.
Życzę pozostałym powodzenia i do zobaczenia na Orlińskiego 1
Wczoraj odebrałem swoje (klatka B piętro 11). Było kilka wad na ścianach głównie kiepsko zatarte tynki. Gdzieniegdzie dołki w tynku lub kiepsko pomalowane ściany (brudny wałek). Okno balkonowe nie miało jednego zawiasu (tego blokującego zamek). W drzwiach wejściowych brak śrubki blokującej wkładkę od górnego zamka. Poza tym wszystko było cacy. Podłogi, balkon, szyby i ramy okien ok. Mieszkanie odebrałem bo w ramach zadośćuczynienia dali mi gładź szpachlową tak żebym mógł sobie sam zrobić poprawki na ścianach(a zrobię to sam lepiej niż ekipa i w 2 dni a nie 30). Do okna przyjdą goście dokręcić zawias i wyregulować skrzydło a śrubkę do wkładki dostałem od gościa z Gerdy, który akurat był na miejscu.
Życzę pozostałym powodzenia i do zobaczenia na Orlińskiego 1

U nas prawie wszystko ok. Klucze odebrane 

Możecie wrzucić jakieś zdjęcia z odbiorów ?
Ja jeszcze nie odebrałem a już ładuje foty . . .
Ja jeszcze nie odebrałem a już ładuje foty . . .
-
U nas też prawie wszystko ok. Były usterki gdzie czas oczekiwania na naprawę 30-45dni faktyczna naprawa może potrwać max 20 minut. Więc odpuściliśmy. Klucze odebrane i zaczynamy działać (klatka B piętro 7)
-
gucio pisze:Ekspresjah pisze:Pewnie głupie pytanie, ale co to są te kolorowe pola?Miejsca parkingowe?
Rabatki kwiatowe wersja czyzyńska
Tak to są miejsca parkingowe
Okolicę będę w pełni poznawała dopiero na wiosnę

-
Jakie wrażenia z odbiorów klatki E, dzisiaj się chyba miały zacząć?
Nietoperzu pisze:Jakie wrażenia z odbiorów klatki E, dzisiaj się chyba miały zacząć?
Ponawiam pytanie , jak tam odbiory i jakie wady odkryte?
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”