Kontrola pracowników wykańczających nowe mieszkania w bloku Orlińskiego 10

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 10 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Dawid

Kontrola pracowników wykańczających nowe mieszkania w bloku Orlińskiego 10

Postautor: Dawid » 07 wrz 2017, 18:15

WItam, wiem że to nie jest łatwe ponieważ wiekszość lokatorów mało przebywa na terenie Orlinskiego 10 ale jak ktos ma możliwość to niech czuwa nad wspólnym dobrem. Dzisiaj zjeżdzając do piwnicy windą poczułęm nieprzyjemny smród, ktory zaprowadził mnie pod schody w klatce A. Okazało się że ktoś sie postanowił za przeproszeniem wysrać pod schodami... juz wczesniej spotkałem sie z podobną sytuacja w cześci z komórkami lokatorskimi, tam było kulturalniej bo przynajmniej w reklamówce ;) I w klatce A ktos chyba zahaczył o panel w windzie bo jest oberwany po jednej stronie.
Pozdrawiam

sand

Re: Kontrola pracowników wykańczających nowe mieszkania w bloku Orlińskiego 10

Postautor: sand » 07 wrz 2017, 19:34

Brakuje mi slów, żeby skomentować pierwszą część posta. Zwierzę by się tak nie zachowało. Co do panelu windy, został on całkowicie wyrwany z jednej strony. Ostatecznie złożymy się na niego wszyscy... Uważam, że przed zdjęciem osłon w windach powinny zostać zamontowane kamery.

owca

Postautor: owca » 08 wrz 2017, 12:03

A w klatce C już szyba w drzwiach wejściowych rozwalona. Dramat

Karo88

Postautor: Karo88 » 09 wrz 2017, 7:38

W klatce E już pęknięty wyświetlacz w windzie, którego naprawa będzie sporym kosztem. Wulgarne napisy "kibiców" na osłonach w windzie też są porażka, również uważam że w windach powinny być kamery. Ochroniarz nic nie robi, nawet przed jego własną kanciapą ktoś popisał znak drogowy. Mam nadzieję że szybko z niego zrezygnujemy i znajdziemy skuteczna alternatywę.

Victorie

Postautor: Victorie » 09 wrz 2017, 21:27

A tak z ciekawości gdzie osoby z waszych ekip remontowych załatwiają swoje potrzeby w trakcie wykończenia łazienki? Nie odebrałam jeszcze mieszkania ale bardzo nurtuje mnie ta kwestia

Friuli

Postautor: Friuli » 09 wrz 2017, 22:13

Victorie pisze:A tak z ciekawości gdzie osoby z waszych ekip remontowych załatwiają swoje potrzeby w trakcie wykończenia łazienki? Nie odebrałam jeszcze mieszkania ale bardzo nurtuje mnie ta kwestia

Pierwszą rzeczą jaka została zamontowana w mieszkaniu był kibelek, który ekipa przywiozła ze sobą. Na koniec został wymieniony na mój nowy.

masterkrk

Postautor: masterkrk » 09 wrz 2017, 22:40

U mnie tak samo, pierwsze co zrobili w pierwszym dniu roboty to montaż kibla ;D

Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”