Prace wykończeniowe w nowych mieszkaniach - os. Orlińskiego 8

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 8 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
tynka

Prace wykończeniowe w nowych mieszkaniach - os. Orlińskiego 8

Postautor: tynka » 26 mar 2017, 22:36

Witam wszystkich którzy już odebrali mieszkanie. Mam prośbę o uważnie przy remontach na sąsiadów. Po działaniach sąsiadów w łazience już mam dziurę w ścianie w pokoju. Rozumiem, że instalacje trzeba pochować, ale szanujmy się nawzajem.

supper

Re: Prace wykończeniowe w nowych mieszkaniach - os. Orlińskiego 8

Postautor: supper » 26 mar 2017, 23:07

Ja proponuję również poprzykręcać korki z wodą bo jak ciśnienie skacze to uszczelki puszczają i może zalać innych..

wojtekf

Postautor: wojtekf » 26 mar 2017, 23:20

Lepiej zamknąć zawory gdy się wychodzi z mieszkania.

maciek

Postautor: maciek » 11 wrz 2017, 20:17

Drodzy sąsiedzi z klatki "C", w związku z tym iż dopiero niedawno odebraliśmy mieszkanie, dlatego też jak co poniektórzy zdążyli zauważyć trwają prace wykończeniowe (od tygodnia) w naszym mieszkaniu na V piętrze. "Majsterek" jest poinformowany, że należy szanować sąsiadów :D i ma nie wiercić przed 7 a i po 20. (po tym jak wpadł na pomysł by owinąć kostki do podpierania drzwi zewnętrznych klatki pianką :shock: myślę, że będzie szanował naszą wspólną własność ;) ) Za ewentualne niedogodności dla mieszkających z góry przepraszam ...

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”