Budynek Avia 4 jest już w zasadzie na ukończeniu (przynajmniej z zewnątrz). Nie znamy wyglądu jego elewacji jeszcze tylko z jednej strony, tymczasem od południowego-wschodu wygląda tak, jak poniżej. Więcej zdjęć elewacj na budynku Avia 4 można znaleźć pod tym linkiem. Co myślicie o jego wyglądzie Podoba się Wam
A w Czyżynach Budimex skończył już całą elewację na osiedlu Avia 4. Wygląda na to, że od zachodniej strony również ten budynek będzie wyglądał bardzo elegancko. Poniżej zdjęcia, a więcej na stronie pod umieszczonym wcześniej linkiem.
To ja wrzucam jeszcze trochę wyraźniejszą fotkę, bo zrobioną w świetle dziennym Tu lepiej widać, że na pasek na górze, to składa się więcej kolorów, niż tylko jeden. Ale i tak mam wrażenie, że cały blok wygląda najlepiej od strony wschodniej
Barierki zapewne wkrótce się pojawią, po drugiej stronie, czyli od zachodu już zaczęli/skończyli je montować (od wschodu). I też mnie ciekawi ile czasu minie do pierwszych odbiorów od zdjęcia tego rusztowania. No ale pewnie większość prac wewnątrz jest już wykonana. O orientuje się może ktoś, jak to wszystko ma się do harmonogramu tej budowy