Części wspólne, dbanie o ich wygląd i funkcjonalność - Avia 3 Kraków
Części wspólne, dbanie o ich wygląd i funkcjonalność - Avia 3 Kraków
Bardzo proszę, żeby dbać o części wspólne jak klatka czy winda. Drzwi windy wewnątrz w klatce D, już są mocno porysowane, a ściany klatek obite. Zwracajcie uwagę, szczególnie robotnikom, żeby uważali. Dzisiaj widziałem pana, który wnosił w klatce D płyty gipsowe na I lub drugie piętro. Wnosząc uderzał płytą chyba we wszystko w co dał radę.
Re: Części wspólne i dbanie o ich wygląd i funkcjonalność - Avia 3 Kraków
Niestety w windzie jakiś pseudokibic też już wyraził swoją miłość do klubu rysując gwoździem po drzwiach....ręce opadają 

Re: Części wspólne, dbanie o ich wygląd i funkcjonalność - Avia 3 Kraków
Nie wiem po co ktoś oderwał okleinę z drzwi. Zakleiłem w poprzednim miesiącu to co zostało, żeby nie oderwało się więcej.
Widziałem ten napis, który przebił okleinę i zarysował drzwi... niestety matka ziemia, nosi takich ludzi
Jeżeli coś takiego będzie się dalej powtarzać, to będę za monitoringiem nawet w windach.
Widziałem ten napis, który przebił okleinę i zarysował drzwi... niestety matka ziemia, nosi takich ludzi

Re: Części wspólne, dbanie o ich wygląd i funkcjonalność - Avia 3 Kraków
Okleina jest dziwnym trafem odklejana w miejscu nr telefonu firm reklamujących swoje usługi - podejrzewam działanie konkurencji.
Wróć do „Avia 3 (etap V) - forum mieszkańców budynku”