Mnie to się tak po cichu wydaje, że odbiory będą szybciej niż kwiecień.
Ale to tylko moja opinia.
[Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
tez mam taka nadzieje cicha na marzec...
generalnie mam cel by mecze Polski na MS w Rosji w czerwcu ogladac juz w nowym mieszkaniu
mam nadzieje ze sie uda:p
generalnie mam cel by mecze Polski na MS w Rosji w czerwcu ogladac juz w nowym mieszkaniu

Re: [Bud. E] Terminy odbiorów mieszkań w II etapie inwestycji Centralna Park LC Corp
info o syzbszych odbiorach macie z LCC?
bo zastanawiam sie cyz zamawianie ekipy od wykonczen na maj to dobry pomysł
czy nie przełożyć tego na luty/marzec
bo zastanawiam sie cyz zamawianie ekipy od wykonczen na maj to dobry pomysł

Z doświadczenia z budynkiem D lepiej zamówić później niż wcześniej ( ale w sumie i tak przez terminem z aktu)
ja mam ekipe wstepnie umowiona na poczatek maja 2018, ale szczerze mowiac mysle ze to bedzie kwiecien jak zaczna sie odbiory. ale niczym nie poparte moje rozwazania
A pamięta ktoś ile czasu minęło w bud. D od 1 do 2 odbioru?
U mnie chyba kwiecień lipiec
Liczac po wpisach na tym forum, to im przedodbiory zaczynaly sie poczatkiem marca.
Natomiast odbiory poczatkiem lipca.
To daje 4, liczmy ok 4,5 miesiaca miedzy pierwszymi a drugimi odbiorami.
Czyli jak nam by zrobili poczatkiem grudnia, to moze juz w kwietniu sie zaczna u nas wlasciwe.
Natomiast odbiory poczatkiem lipca.
To daje 4, liczmy ok 4,5 miesiaca miedzy pierwszymi a drugimi odbiorami.
Czyli jak nam by zrobili poczatkiem grudnia, to moze juz w kwietniu sie zaczna u nas wlasciwe.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2017, 8:38 przez blakeg1, łącznie zmieniany 1 raz.
Też tak myślę marzec - kwiecień odbiory
Wróć do „[Bud. E] (etap II) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”