Tereny wokół osiedla Aleja Pokoju 83 (Atal) i ich zagospodarowanie - dyskusja
Tereny wokół osiedla Aleja Pokoju 83 (Atal) i ich zagospodarowanie - dyskusja
W planie zagospodarowania działek, których użytkownikiem został ATAL widnieje informacja, że zabudowa mieszkaniowa może stanowić 30% całej działki. Czy ma ktos informację, co powstanie na pozostałych 70%? Czy powstaną inne zabudowania niz mieszkalne, czy może nastąpi zmiana zagospodarowania tego terenu na mieszkaniową?
Re: Aleja Pokoju 83 Kraków od Atal - opinie na forum nowego osiedla w Czyżynach
Różnie z tym może być, najlepiej żeby to były tereny rekreacyjne, plac zabaw itp. a jak będzie nie wiadomo
Re: Tereny wokół osiedla Aleja Pokoju 83 (Atal) i ich zagospodarowanie - dyskusja
Witam. Czy ktos moze wie do kogo nalezy skrawek terenu, w ksztalcei trojkata za blokiem nr 4?

Re: Tereny wokół osiedla Aleja Pokoju 83 (Atal) i ich zagospodarowanie - dyskusja
Patrzac na ta dzialke z 4 blokami cos mi sie wydaje ze na jej 2 polowie powstana kolejne 4.....
Jest to bardzo prawdopodobne.
Nurtuje mnie ten trojkat na srodku. Czemu na mapie jest zaznaczony innym kolorem? Deweloper podczas wyrownywania terenu, ominal dokladnie ten fragment. Aktualnie rosna drzewa I wg wizualizacji to tu ma byc plac zabaw.
Nurtuje mnie ten trojkat na srodku. Czemu na mapie jest zaznaczony innym kolorem? Deweloper podczas wyrownywania terenu, ominal dokladnie ten fragment. Aktualnie rosna drzewa I wg wizualizacji to tu ma byc plac zabaw.
A skąd ta mapka? Na stronie bip.krakow ten kawałek nie jest w żaden sposób odznaczony innym kolorem.

Yaro pisze:W planie zagospodarowania działek, których użytkownikiem został ATAL widnieje informacja, że zabudowa mieszkaniowa może stanowić 30% całej działki. Czy ma ktos informację, co powstanie na pozostałych 70%? Czy powstaną inne zabudowania niz mieszkalne, czy może nastąpi zmiana zagospodarowania tego terenu na mieszkaniową?
Nieoficjalnie podobno ma być tam postawiony biurowiec i aparthotel.
A skąd są te nieoficjalne informacje?
Podczas podpisywania umowy również dostałem informację o aparthotelu natomiast nie było mowy o biurowcu.
Mam pytanie z innej beczki. Czy ktoś dotarł do dokładnego planu osiedla na którym są zaznaczone odległości między budynkami?
Informowano mnie o minimalnej odległości 20metrów pomiędzy budynkami natomiast nie znalazłem nigdzie takiego potwierdzenia.
Info o 20m jest trudne do wyobrażenia sobie czy to dużo czy mało - ktoś ma jakieś doświadczenie w tej kwestii?
Albo może dla lepszego zobrazowania ktoś wie jaka odległość jest pomiedzy blokami które są w budowie na bieńczyckiej?
Mam pytanie z innej beczki. Czy ktoś dotarł do dokładnego planu osiedla na którym są zaznaczone odległości między budynkami?
Informowano mnie o minimalnej odległości 20metrów pomiędzy budynkami natomiast nie znalazłem nigdzie takiego potwierdzenia.
Info o 20m jest trudne do wyobrażenia sobie czy to dużo czy mało - ktoś ma jakieś doświadczenie w tej kwestii?

Albo może dla lepszego zobrazowania ktoś wie jaka odległość jest pomiedzy blokami które są w budowie na bieńczyckiej?
-
Ja słyszałem nieoficjalnie o stacji benzynowej na miejscu stacji kontroli pojazdów-sprawdzałem ,miejscowy plan dla tego terenu dopuszcza budowę stacji paliw.
Wróć do „Aleja Pokoju 83 Atal - forum mieszkańców”