Uprzejmie proszę o nieumieszczanie kartek za wycieraczką - os. Avia
Re: Uprzejmie proszę o nieumieszczanie kartek za wycieraczką - os. Avia
Wczoraj spacerowałem po osiedlu i z ciekawości patrzyłem na chodniki. Niestety w miejscach gdzie samochody już długo parkują, rozchodzi się kostka, widać wgniecenia i ukruszenia. Byłbym za tym, żeby z gwarancją ruszyć do Budimexu zanim wybuduja całe osiedle. Żeby nie psuć swojego "wizerunku" przed sprzedażą mieszkań, mogą uwzględnić reklamację.
I problem rozwiązany 

Jaki problem rozwiązany?
Patrząc na opieszałość Budimexu w temacie usterek, w sprawie których nie powinni mieć żadnych "ale" ,to na prawdę powodzenia życzę przy egzekwowaniu gwarancji na chodnik, który od razu wytłumaczą się że był projektowany do chodzenia a nie do parkowania na nim.
Patrząc na opieszałość Budimexu w temacie usterek, w sprawie których nie powinni mieć żadnych "ale" ,to na prawdę powodzenia życzę przy egzekwowaniu gwarancji na chodnik, który od razu wytłumaczą się że był projektowany do chodzenia a nie do parkowania na nim.
-
Przez weekend pod Avią 3 na chodnikach "wjazdowych" stały samochody, a na całej szerokości chodnika przy wjeździe do parkingu podziemnego stało złote Renault z rejestracją KRA.
Nie mogłem przejechać wózkiem z materiałami i bardzo ciężko nosiło się długie profile. Uważam, że takie parkowanie to już totalne chamstwo.
Nie mogłem przejechać wózkiem z materiałami i bardzo ciężko nosiło się długie profile. Uważam, że takie parkowanie to już totalne chamstwo.
Ragnar pisze:Hahaha ok to żeby być fair to wydam 25 lub 50 tys na miejsce parkingowe![]()
Z tego co widzę to poniektórzy posiadacze miejsca czuja sie lepsi i myślą ze moga stanowić prawo
Brawo za postawę- nic tylko pogratulować
Nikt Ci nie każe wydawać 25 czy 50 tys na miejsce psotojowe, po prostu prkuj poza soedielm i problem z głowy

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”