Przedsprzedaż nowego etapu osiedla w Krakowie
Niebawem rozpocznie się budowa IV i V etapu osiedla Centralna Park zlokalizowanego na Czyżynach
w Krakowie. Już teraz uruchamiamy przedsprzedaż, aby mieli Państwo możliwość zarezerwowania wymarzonego mieszkania.
W ramach IV i V etapu powstaną łącznie 254 lokale mieszkalne w dwóch budynkach o zróżnicowanej powierzchni. W ofercie można znaleźć kompaktowe, ale ustawne kawalerki (już od 25m²), a także większe, 2-, 3- i 4-pokojowe mieszkania. Największe lokale liczą 84 m². Budynki będą miały 7 pięter, w podziemiu powstanie przestronny parking dla mieszkańców. Zakończenie budowy zaplanowano na IV kwartał 2019 roku.
Przedsprzedaż nowych mieszkań - IV i V etap osiedla Centralna Park Kraków
Przedsprzedaż nowych mieszkań - IV i V etap osiedla Centralna Park Kraków
Sugeruje zalozenie kolejnych odrebnych tematow dla IV i V etapu osiedla Centralna Park, w zwiazku z ponizsza informacja, ktora pojawila sie na stronie LC Corp:
Re: Przedsprzedaż nowych mieszkań - IV i V etap osiedla Centralna Park Kraków
Ktoś kojarzy, jakimi numerami będą oznaczone kolejne etapy os. Centralna Park, o których mowa wyżej?
Dokładnie na stronie są opisane jako A i C
Są już na liście wyszukiwania. Czekam aż będą do wyboru 3d, żeby sobie rzuty pięter pooglądać
na stronie LC Corp sa nowe wizualizacje. Poki co brak wyszukiwania 3D
Faktycznie, tych wizualizacji, to ja jeszcze nie widziałem 

Ciekawa jestem gdzie te lokale usługowe w budynku A, o których niektórzy pisali.
Same okna i balkony widać

madziks pisze:Ciekawa jestem gdzie te lokale usługowe w budynku A, o których niektórzy pisali.
ja nigdy nie slyszalem ze maja byc lokale uslugowe w bud. A, ani w zadnym innym budynku naszego osiedla.
Slyszalem o lokalach uslugowych na parterze Galicyjska Business Park
Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”