Selassie pisze:To jest jakas masakra! Mam nadzieje, ze ludzie sie naucza jak dostana mandat kilka razy
W miejscu gdzie stoi to duże białe auto po prawej stronie jest/był trawnik, który każdej nocy jest dewastowany przez "parkujące" na nim samochody.
Selassie pisze:To jest jakas masakra! Mam nadzieje, ze ludzie sie naucza jak dostana mandat kilka razy
przemu pisze:poranne manewry śmieciarki:
marian pisze:przemu pisze:poranne manewry śmieciarki:
ten VW z "R8" codziennie parkuje tak że albo nie można przejechać albo zastawia wjazd do garażu Avii 4. Nie jestem zwolennikiem żadnych naklejek ani niszczenia samochodów, ale patrząc na tego debila to mnie już krew zalewa, jak można być takim imbecylem. Przyjechał ze wsi i myśli że całe podwórko jego. Jak ktoś posiada takie naklejki z karnymi kutasami itp. to pasuje mu zakleić całą przednią szybę a jak będzie zdzierał to jeszcze podejść i dać porządnie w ryj wieśniakowi może w końcu się opamięta.
agnieszka91 pisze:Te niedozwolone miejsca to kawałek chodnika z powystawianymi kostkami brukowymi zeby nie parkować? To narazie na Avii jedyne znaki drogowe informujace o zakazie. Wiec nie widze tutaj żadnego problemu żeby ktoś sobie mógł postawić auto tam gdzie poprostu jest możliwość
Brunon K. pisze:Od kiedy to "Wspólnota" ma płacić mandat za jakiegoś menela z dziurawym tłumikiem, bez klepki?
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości