Piloty do otwierania szlabanu na wjeździe na parking za Orlińskiego 4 i O6

Forum przeznaczone dla właścicieli miejsc parkingowych naziemnych zlokalizowanych na parkingu wielostanowiskowym za blokami Orlińskiego 4 i Orlińskiego 6 w Krakowie.
gucio

Piloty do otwierania szlabanu na wjeździe na parking za Orlińskiego 4 i O6

Postautor: gucio » 28 lis 2017, 1:08

Mam pytanie odebrałem ostatnio miejsce postojowe zewnętrzne na parkingu przy orlińskiego 1 ten ze szlabanem ale dostałem tylko jeden breloczek do otwierania szlabanu . Jak było u Was czy też było po jednym czy więcej?
Jeśli tak to gdzie można takiego pilota dorobić i ile to kosztuje?

Neigbour

Re: Piloty do otwierania szlabanu na wjeździe na parking za Orlińskiego 4 i O6

Postautor: Neigbour » 28 lis 2017, 8:46

Przy odbiorze otrzymuje się tylko jeden pilot.

maniekmal

Postautor: maniekmal » 28 lis 2017, 10:48

jeden pilot to chyba norma... My do garażu też tylko jeden. Podobno można sobie dorobić u zarządcy - odpłatnie oczywiście :)

Tazalto

Postautor: Tazalto » 12 gru 2017, 23:16

gucio pisze:Mam pytanie odebrałem ostatnio miejsce postojowe zewnętrzne na parkingu przy orlińskiego 1 ten ze szlabanem ale dostałem tylko jeden breloczek do otwierania szlabanu . Jak było u Was czy też było po jednym czy więcej?
Jeśli tak to gdzie można takiego pilota dorobić i ile to kosztuje?

Jak udało Ci się tam dostać miejsce, ja ciągle odbijam się od słuchawki że te miejsca nie są w sprzedaży?

Wróć do „Parking naziemny za blokami Orlińskiego 4 i 6 - forum właścicieli miejsc”