Forum przeznaczone dla mieszkańców inwestycji dewelopera Dasta Invest zlokalizowanej przy pasie startowym dawnego lotniska. Zapraszamy do dyskusji mieszkańców bloku.
Cześć Nasze mieszkanko to M27 5 piętro Mamy 2 Córki 3 i 4,5 roku Remont niestety zaczniemy pod koniec stycznia. Wprowadzić się zamierzamy pod koniec lutego
Myślicie, że Hynka 63A to będzie dobre miejsce dla rodziny z dziećmi? Jak uważacie? Jak dla mnie, plusem jest to, że nie ma ruchliwych dróg w okolicy, więc powinno być w miarę spokojnie i bezpiecznie.
cześć smart, kupiliście mieszkanie, czy dopiero się zastanawiacie? W jakim wieku masz dzieci. Dla dzieci super- blisko do Parku Skalskiego, w którym są alejki i place zabaw. szkołę widać z okna w jakim wieku masz dzieci?
Będzie fajnie. Moje dzieciaki śmigają do SP 155 na wprost bloku, ale bliski jest też druga podstawówka sp 52. Jest cisza, blisko sklepy, przychodnia i ...kościół jeśli ktoś potrzebuje jest też gdzie iść z dziećmi do parku, są place zabaw. Myślę, że to naprawdę niezła lokalizacja.
Rzeczywiście za szkołą jeszcze w tym roku mają zacząć kopać pod basen. Szkoła już nawet informowała o możliwych problemach komunikacyjnych od strony szkoły - więc będzie jeszcze fajniej