Przedsprzedaż nowych mieszkań - IV i V etap osiedla Centralna Park Kraków

Forum osiedla Centralna Park w Krakowie przeznaczone do prowadzenia dyskusji na tematy ogólne związane z zakupem, budową, wykończeniem itp.
madziks

Re: Przedsprzedaż nowych mieszkań - IV i V etap osiedla Centralna Park Kraków

Postautor: madziks » 08 gru 2017, 9:37

Ja też nie widziałam na makietach w biurze sprzedaży LCC żadnych lokali usługowych.
Niemniej jednak były tutaj na forum posty, że ponoć ktoś się dowiedział, że przewidują sklepy w bud A.

sojus

Postautor: sojus » 08 gru 2017, 9:57

Niedługo powstanie galeria i do m1 jest 8 minut piechotą więc nie ma daleko. Zanim A powstanie to myślę że galeria też już będzie.

madziks

Postautor: madziks » 08 gru 2017, 10:09

Będziesz chodził za mnie na zakupy, że tak ochoczo komentujesz?

sojus

Postautor: sojus » 08 gru 2017, 10:23

Nie mam zamiaru tylko nie przesadzajcie ze macie daleko do sklepu :) a widzę ze ludziom się teraz w głowach przewraca bo kilka minut spaceru do sklepu to już daleko ;)

madziks

Postautor: madziks » 08 gru 2017, 10:31

A po Tobie widać tyle, że albo masz za dużo czasu wolnego albo nijak nie znasz się na prowadzeniu gospodarstwa domowego... no chyba, że mamusia Ci na zakupy dalej chodzi...

sojus

Postautor: sojus » 08 gru 2017, 10:39

madziks pisze:A po Tobie widać tyle, że albo masz za dużo czasu wolnego albo nijak nie znasz się na prowadzeniu gospodarstwa domowego... no chyba, że mamusia Ci na zakupy dalej chodzi...

Hehe nie chce pisać nic czym mógłbym Cie urazić ale widać że mało wiesz a próbujesz bawić się w słowne zaczepki :)

strasznie pretensjonalni jesteście o wszystko sie czepiacie i wszystko sie wam należy... szczerze jak moim znajomym opowiadam jakie macie problemy to płaczą ze śmiechu - dla mnie to nie problem przejść się kikla minut piechotą do sklepu a jak Wam nie pasowało to po co kupowaliście tam mieszkanie :D

Obym miał w życiu tylko takie problemy jak brak sklepu w obrębie osiedla :)

blakeg1

Postautor: blakeg1 » 15 gru 2017, 21:17

nawet gdyby w korpo jednak nie bylo, tp sklep zapewne bedzie tez na stacji Orlen, 4 minuty piechota od osiedla

Wróć do „Osiedle Centralna Park Kraków - dyskusje na tematy ogólne”