Rusza budowa Orlińskiego 8 - wykop
Re: Rusza budowa Orlińskiego 8 - wykop
Z dzisiaj
Mam pytanko?? dzieje się tam coś
na tej naszej budowie
Już myślałem że sam dla siebie wrzucam te zdjęcia
Standardowo podejdę w tygodniu i cykne coś nowego 
Witam.
Mam pytanie: względem harmonogramu Orlińskiego 8 jesteśmy do przodu czy są jakieś opóźnienia?
Pozdrawiam
Mam pytanie: względem harmonogramu Orlińskiego 8 jesteśmy do przodu czy są jakieś opóźnienia?
Pozdrawiam
-
emeis20040
Wszystko idzie zgodnie, z planem
cały czas coś robią na budowie, pracuję niedaleko i mam relację na bieżąco.
Z dzisiaj

Dzięki @morth, widać, że tego budynku też dosyć szybko przybywa
Optymalnie byłoby gdyby zabrali się za wszystkie planowane budowy, bo im szybciej je zaczną, tym szybciej je skończą i ciężarówki z betonem, dźwigi, hałas i kurz pojadą sobie gdzie indziej 
Dziękujemy, że wrzucasz zdjęcia
obserwuje wszelkie strony internetowe dotyczące naszych mieszkań. nikt nie publikuje niczego oficjalnie na stronach o etapach pracy wiec już czułam niepokój, że to stoi.. a wynajmować narazie trzeba
3mam kciuki za szybki koniec budowy 
Generalnie chyba nie ma większych powodów do niepokoju, bloki elegancko rosną i jak na razie nie zanosi się na to, żeby jakieś mieszkania mieli oddawać z opóźnieniem. Chyba na Orlińskiego 1 mieli trochę tyłów, ale nadganiają nawet w weekendy i święta. No ale tam był sensowny powód opóźnienia, bo zdaje się, że okazało się, że teren pod ten blok będzie jednak palowany, a miał nie być. Raczej bym się tu nie niepokoił, przynajmniej jak na razie nie ma powodów do zmartwień 
Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”