Jak juz pewnie wiecie parkingi planowane przy naszym bloku nie są dla nas, a dla bloków, które mają powstać po drugiej stronie pasa....
Rano były jeszcze dostępne ostatnie miejsca przy O5 (ciekawe, gdzie te osoby będą parkować).
Pozostałe dostępne miejsca to plac między O6 i O4 - ale myślę, że do tej pory niewiele zostało.
Pozdrawiam
Miejsca postojowe zewnętrzne i parkowanie obok bloku Orlińskiego 3
Re: Miejsca postojowe zewnętrzne i parkowanie obok bloku Orlińskiego 3
Witam. Pozdrawiam sąsiadkę z góry. Ja byłem w kolejce 13 i już miejsc nad O5 było tylko 4 wolne. Przy O3 miejsc obok bloku jest 26, a obok bloku O5 jest tylko 14. Więc podejrzewam że część miejsc z parkingu za szlabanem uzupełniła brakujące miejsca przy bloku. Ciekawią mnie tylko te białe pola na planie parkingu. Czy nie są to czasami miejsca sąsiadujące z miejscami dla osób niepełnosprawnych. Okaże się jak ściągną ogrodzenie z bloku O5.
Cześć
Rozmawiacie o tych miejscach za 29 000 ?
Rozmawiacie o tych miejscach za 29 000 ?
as2017 pisze:Jak juz pewnie wiecie parkingi planowane przy naszym bloku nie są dla nas, a dla bloków, które mają powstać po drugiej stronie pasa....
a czy te bloki po drugiej stronie pasa w ogóle powstaną?
Z tego co pamiętam to były jakieś protesty, cofnięcie pozwolenia na wycinkę drzew itp.
-
egal1754 pisze:as2017 pisze:Jak juz pewnie wiecie parkingi planowane przy naszym bloku nie są dla nas, a dla bloków, które mają powstać po drugiej stronie pasa....
Z tego co pamiętam to były jakieś protesty, cofnięcie pozwolenia na wycinkę drzew itp.
no dawno nie byles/łas na osiedlu... bo te bloku sa niemlaze ukończone, została elewacja i wykonczenie
-
pawd_tbg pisze: Ciekawią mnie tylko te białe pola na planie parkingu. Czy nie są to czasami miejsca sąsiadujące z miejscami dla osób niepełnosprawnych. Okaże się jak ściągną ogrodzenie z bloku O5.
Zapytałam Sprzedawcę właśnie o te białe pola, odp: "Wolna przestrzeń"

No ja byłam 4 w kolejce

mieszkaniecO1 pisze:egal1754 pisze:as2017 pisze:Jak juz pewnie wiecie parkingi planowane przy naszym bloku nie są dla nas, a dla bloków, które mają powstać po drugiej stronie pasa....
no dawno nie byles/łas na osiedlu... bo te bloku sa niemlaze ukończone, została elewacja i wykonczenie
Ale tu raczej mowa o tych blokach co miały powstać na przeciwko O5 i O3 a miasto miało teren wykupić od BDMX.
morth pisze:mieszkaniecO1 pisze:egal1754 pisze:a czy te bloki po drugiej stronie pasa w ogóle powstaną?
Ale tu raczej mowa o tych blokach co miały powstać na przeciwko O5 i O3 a miasto miało teren wykupić od BDMX.
dokładnie o te mi chodziło.
Handlarze znowu zaklepali? Bywały bloki z całymi pionami mieszkań zaklepanymi dzień przed rozpoczęciem sprzedaży danego budynku.
Powinni im wydzielić jeden blok, i niech tam siedzą. Bo potem sprzedają, wynajmą nie wiadomo komu, i można trafić jak na Balcerków w Alternatywy 4.
Te miejsca skończyły się po dwóch dniach. A wywłaszczanie, i przerabianie na ogólno-dostępne to jest komunizm. Dla niektórych jeszcze się nie skończył!
Powinni im wydzielić jeden blok, i niech tam siedzą. Bo potem sprzedają, wynajmą nie wiadomo komu, i można trafić jak na Balcerków w Alternatywy 4.
Te miejsca skończyły się po dwóch dniach. A wywłaszczanie, i przerabianie na ogólno-dostępne to jest komunizm. Dla niektórych jeszcze się nie skończył!
Witam,
Czy ktos chcialby moze wynajac zewnetrzne miejsce postojowe na okres ok 2 tygodni? Place od razu za caly miesiac.
Ewentualnie moge na ten okres wymienic sie za miejsce w garazu podziemnym (Orlinskiego 3).
Czy ktos chcialby moze wynajac zewnetrzne miejsce postojowe na okres ok 2 tygodni? Place od razu za caly miesiac.
Ewentualnie moge na ten okres wymienic sie za miejsce w garazu podziemnym (Orlinskiego 3).
Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”