Akt notarialny - przeniesienie własności nowego mieszkania - Orlińskiego 3
Akt notarialny - przeniesienie własności nowego mieszkania - Orlińskiego 3
Witam Sąsiadów. Czy ktoś już ma podpisany akt notarialny? Do mnie dziś dzwonili w sprawie umówienia terminu na przyszły tydzień.
Re: Akt notarialny - przeniesienie własności nowego mieszkania - Orlińskiego 3
@OKO kiedy odbierałeś/aś mieszkanie?
W poniedziałek...4go grudnia. Zdziwiłam się że to już.
My także dostaliśmy dzisiaj termin na przyszły tydzień. Mieszkanie odebraliśmy 05.12.2017 

Orientujecie się jaki koszt tej imprezy?
Koszt wysoki, ale czytając forum wiadomo że trzeba się targować i przynosi to efekt. Ja mieszkanie odebrałem 21 listopada a zadzwonili do mnie dziś z terminem na czwartek. W wiadomości od dewelopera natomiast mam info "Proszę również o uregulowanie opłat za użytkowanie - oczywiście w przypadku gdy jeszcze nie zostały opłacone. " Dostali może państwo jakąś informację o płatnościach ?
Ja jeszcze nic...ani pół papierka
Ja odebrałem mieszkanie 22.11 o akcie jeszcze ani słowa nie było.
Dostałem fakturę za użytkowanie mieszkania od 22-30.11 ok. 77 zł.
Dostałem fakturę za użytkowanie mieszkania od 22-30.11 ok. 77 zł.
pawd_tbg pisze:Koszt wysoki, ale czytając forum wiadomo że trzeba się targować i przynosi to efekt. Ja mieszkanie odebrałem 21 listopada a zadzwonili do mnie dziś z terminem na czwartek. W wiadomości od dewelopera natomiast mam info "Proszę również o uregulowanie opłat za użytkowanie - oczywiście w przypadku gdy jeszcze nie zostały opłacone. " Dostali może państwo jakąś informację o płatnościach ?
Nie przejmuj się tym, pani z budmiexu cie tylko zapyta u notariusza czy wszystko masz uregulowane, odpowiesz że tak, a ona w żaden sposób tego nie zweryfikuje (nawet nie podejmie takiej próby)

Czy ktoś z Państwa załatwiła już może sprawę podatku od nieruchomości? Osobiście w urzędzie czy przez internet?
Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”