[Bud. B] Budowa III etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
Re: [Bud. B] Budowa III etapu inwestycji Centralna Park LC Corp
Przyznam szczerze, że bardzo mnie ten widok cieszy - jest już i moje piętro 
Prace idą w ładnym tempie, oby tak dalej i aż do samiuśkiego wykończenia i oddania bloku do użytkowania.

Prace idą w ładnym tempie, oby tak dalej i aż do samiuśkiego wykończenia i oddania bloku do użytkowania.
A można sobie podejść tam zrobić zdjęcia wewnątrz jak poprowadzone są instalacje?
Robił ktoś już taki myk?
Bo jak przytynkuja to będzie już pozamiatane, a tak to przynajmniej będzie dokładniej wiadomo jak kable idą...
Robił ktoś już taki myk?
Bo jak przytynkuja to będzie już pozamiatane, a tak to przynajmniej będzie dokładniej wiadomo jak kable idą...
Yaso pisze:A można sobie podejść tam zrobić zdjęcia wewnątrz jak poprowadzone są instalacje?
Robił ktoś już taki myk?
Przecież dostaniesz na płycie wszystko

Była taka informacja - no ale pieron ich wie... a jak pomieszają zdjęcia?
(wiem drążę może niepotrzebnie, ale przewiercenie kabla nie jest specjalnie miłą rzeczą...)
W takim razie się wstrzymam
(wiem drążę może niepotrzebnie, ale przewiercenie kabla nie jest specjalnie miłą rzeczą...)

Yaso pisze:Była taka informacja - no ale pieron ich wie... a jak pomieszają zdjęcia?
Od tego są urządzenia za 100-200zł i nie masz wiercenie bez obawy

Przy odbiorze dostaniesz płytkę z dokumentacją fotograficzną z trasami instalacji (jeszcze przed tynkowaniem).
sojus pisze:Od tego są urządzenia za 100-200zł i nie masz wiercenie bez obawydo instalacji to jeszcze zapewne dużo czasu a jak chcesz wejść na teren budowy?
Jak interesowałem się zakupem mieszkania na Centralnej to normalnie wchodziłem na budowę w kasku z kimś z obsługi sprzedażowej pooglądać co tam mają - nie ma jakichś strasznych przeciwwskazań, kwestia bezpieczeństwa jedynie musi być zapewniona.
To samo było w inwestycji "Fajny dom" na Sołtysowskiej.
Wróć do „[Bud. B] (etap III) Osiedle Centralna Park – forum mieszkańców budynku”