Sygnał telewizji naziemnej i satelitarnej w mieszkaniach - Orlińskiego 1
Re: Sygnał telewizji naziemnej i satelitarnej w mieszkaniach - Orlińskiego 1
Zarówno z satelity, jak i z naziemnej? Pokoloko, w której klatce mieszkasz?
Naziemnej nie sprawdzałem bo mam antenę pokojowa , natomiast satelita działała wczoraj i dziś rano, teraz nic. Klatka C V piętro
No to klops. Naprawa pewnie dopiero po Świętach. Ja na pokojowej odbieram całe 7 kanałów :/
Czy ma ktoś dziś sygnał SAT ? Czy po świętach zgłaszamy ponownie?
Czy ktoś miał problem z połączeniem sat na gniazdku w salonie? Sygnał RTV2 w skrzynce w przedpokoju. Podłączając się swoim kablem za splitterem również jest ok. Problem pojawia się na kablu w salonie. W gniazdku w salonie są 2 kable T1 i T2. Na obu nie łapie sygnału. Miał ktoś podobnie?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wieniu86 pisze:Czy ktoś miał problem z połączeniem sat na gniazdku w salonie? Sygnał RTV2 w skrzynce w przedpokoju. Podłączając się swoim kablem za splitterem również jest ok. Problem pojawia się na kablu w salonie. W gniazdku w salonie są 2 kable T1 i T2. Na obu nie łapie sygnału. Miał ktoś podobnie?
Pozdrawiam
Ja mam teraz podobny problem, od kilku dni nie mam sygnału na żadnym z kabli w skrzynce.
Próbowałem każdego połączenia i dalej nic. Czy ktoś w klatce C ma podobne problemy? Z góry dzięki za odpowiedzi!

Kurde , co jest ?
Wracam z pracy chce włączyć tv bo wiadomości nie słyszałem i nie widziałem ( tak- nie mam radia )
Zawsze było a dzisiaj ani jednego kanału, co się dzieje? Ruskie napadły czy co innego?
Co się dzieje ?
Klatka E . . .
Wracam z pracy chce włączyć tv bo wiadomości nie słyszałem i nie widziałem ( tak- nie mam radia )
Zawsze było a dzisiaj ani jednego kanału, co się dzieje? Ruskie napadły czy co innego?
Co się dzieje ?
Klatka E . . .
Ja mam to samo w klatce C. Nie mam w ogóle sygnału z wyjścia SAT...
To samo i u nas, zgłosiłem już ponad tydzień temu i miał się do mnie odezwać ktoś z Naszej Sieci, do tej pory brak kontaktu z ich strony (polecam również zgłaszać żeby zobaczyli że problem jest bardziej globalny). Wczoraj wieczorem sygnał był chociaż słaby i nie wszystkie kanały odbierały.
Tez nie mam sygnału sat w klatce B
Wróć do „Orlińskiego 1 (etap III) – forum mieszkańców budynku”