Paczkomat / poczta na osiedlu Avia / Orlińskiego w Krakowie

Forum Dzielnicy Czyżyny - sprawy ważne dla jej mieszkańców, remonty, nowe inwestycje, szkoły i przedszkola oraz miejsca do spędzania wolnego czasu. Propozycje zmian w Czyżynach i pinie o obecnie prowadzonych.
antek

Re: Paczkomat / poczta na osiedlu Avia / Orlińskiego w Krakowie

Postautor: antek » 02 sty 2018, 0:09

lokator pisze:Tylko 2 miejsca postojowe mniej...

Ale przecież te miejsca postojowe były czyjeś, i tak nie byłyby ogólnodostępne. Ktoś je miał i wynajął pod Paczkomat, bo za darmo raczej, to nikt by tej maszyny tam postawić nie pozwolił :)

morth

Postautor: morth » 04 sty 2018, 16:09

Nie wiecie kiedy będzie aktywny? Bo na razie nie ma możliwości jego zaznaczenia.

dudicom

Postautor: dudicom » 06 lut 2018, 18:13

Już działa

szt

Postautor: szt » 07 lut 2018, 11:11

Paczkomat już jest, ale jest szansa na drugi, po przeciwnej stronie osiedla. Chodzi o lokalizację obok Lewiatana na 2 Pułku Lotniczego 24. Głosowanie pod tym linkiem:

bliskociebie.inpost.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy_lat=50.07873519339815_lng=20.005776286125183

iti

Postautor: iti » 07 lut 2018, 17:17

Dobra inicjatywa, pewnie się przyda na osiedlu kolejny Paczkomat, bo sporo osób może z nich korzystać, warto by popromować inicjatywę :)

Awatar użytkownika
Trohgal

Re: Paczkomat / poczta na osiedlu Avia / Orlińskiego w Krakowie - awaria

Postautor: Trohgal » 20 maja 2018, 20:26

Od kilku dni paczkomat jest nieczynny z tego co wiem problem z zasilaniem, na razie znikł z mapy paczkomatów :( Z tego co wiem problem z zasilaniem, mam nadzieje ze się szybko z tym uporają bo wszystkie paczkomaty dookoła przeciążone :(

knd

Re: Paczkomat / poczta na osiedlu Avia / Orlińskiego w Krakowie - awaria

Postautor: knd » 20 maja 2018, 21:40

Trohgal pisze:Od kilku dni paczkomat jest nieczynny z tego co wiem problem z zasilaniem, na razie znikł z mapy paczkomatów :( Z tego co wiem problem z zasilaniem, mam nadzieje ze się szybko z tym uporają bo wszystkie paczkomaty dookoła przeciążone :(

Dwa tygodnie temu też nie działał, ale wtedy nie dało się korzystać z tych badziewnych guziczków obok wyświetlacza. Trzeba było dzwonić na infolinię i zdalnie odblokowywali.
Ja bardzo lubię korzystać z paczkomatów, ale szczerze mówiąc jeśli mam się bawić w wydzwanianie na info, albo chodzenie do samochodu stojącego tylko w wyznaczonych godzinach, to wolę sobie zamówić coś i odebrać na poczcie, albo w kiosku.

agata_m

Postautor: agata_m » 22 maja 2018, 18:45

Ja miałam "szczęście" akurat odbierać 3 rożne paczki, w 3 różnych dniach, kiedy Paczkomat był zepsuty. Nie działały guziki właśnie... Może jak już naprawią zasilanie to przestanie się psuć, bo dzwonienie na infolinię popołudniu to co najmniej 20 minut wyjęte z życia. A miły pan na infolinii na mój zarzut że ten paczkomat jest nowy i ciągle się psuje odpowiedział "można wybrać inny" - jakbym chciała inny to od razu bym sobie inny wybrała :evil:

Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”