Popisane ściany w nowym bloku - Klatka C w Orlińskiego 3

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 3 budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Danielos

Popisane ściany w nowym bloku - Klatka C w Orlińskiego 3

Postautor: Danielos » 29 gru 2017, 19:24

Witam Państwa, piszę w temacie aktów wandalizmu w klatce C.
Uprzejmie proszę wszystkich o udzielenie instruktarzu ekipom wykończeniowym, iż ściany nie służą do wypisywania przekleństw.

Dzisiaj zauważyłem, że ta sama osoba po raz kolejny popisała ścianę na poziomie -1 przy windach.

krzysztofp

Re: Popisane ściany w nowym bloku - Klatka C w Orlińskiego 3

Postautor: krzysztofp » 29 gru 2017, 21:58

Wspaniale, ja np. jeszcze mieszkania nie widziałem na oczy, a tu już uliczna sztuka przenosi się na naszą klatkę (akurat mam mieszkanie w klatce C)?

skyner

Postautor: skyner » 05 sty 2018, 12:23

Przykra sprawa, że jeszcze się nie wszyscy do bloku powprowadzali, a już zaczyna się jego niszczenie. Żeby tak ktoś złapał jednego z tych wandali i udało się go przykładnie ukarać, tzn. obciążyć go kosztami remontu klatki...

DarekP

Postautor: DarekP » 07 lut 2018, 12:09

W klatce C w mniejszej windzie jest już rysa w kształcie "S" zrobiona kluczem na ekranie wyświetlającym... myślę, że i tak skończy się na założeniu kamer w windach. Szkoda słów.

Wróć do „Orlińskiego 3 (etap VI) – forum mieszkańców budynku”