Pakiet wykończeń mieszkania przez dewelopera Atal - Aleja Pokoju 83 Kraków
-
Pakiet wykończeń mieszkania przez dewelopera Atal - Aleja Pokoju 83 Kraków
Co sądzicie o wariantach wykończeń w Atalu? Zdecydowaliście się na zakup takiego pakietu?Jeśli tak to w którym standardzie? Dla mnie jest to rozwiązanie na pewno wygodne ale zniechęca mnie ilość "nie da się" w biurze projektowym. Niby można wybrać płytki w obrębie danego standardu ale już nie pomiędzy kolekcjami dla danego standardu, nie można dopłacić do montażu płytek w kuchni, a jak wybierze się gres w przedpokoju to żeby wymienić go na panele za pół roku trzeba podpisać i zapłacić za akt notarialny.. co o tym myślicie?
Re: Pakiet wykończeń mieszkania przez dewelopera Atal - Aleja Pokoju 83 Kraków
Wybralem pakiet standard plus. Jestem zadowolony ze wybor jest maly (ale wystarczajacy) bo mam mniejszy problem w wybieraniu:) cena jest dobra - we wlasnym zakresie raczej nie zrobilbym wykonczenia w tej cenie a napewno nie na takiej jakosci materialach.
Mam tylko nadzieje ze jakosc wykonania uslugi będzie taka ze nie bedzie sie do czego przyczepić.
Mam tylko nadzieje ze jakosc wykonania uslugi będzie taka ze nie bedzie sie do czego przyczepić.
Witajcie mam pytanie bo wzięliśmy mieszkanie z wykończeniem. Czy Was też tak cisną z terminami??czy da się odwlec umowę deweloperska?? Bo wszystko musi być w niej zawarte do wykończenia. A na wykończenie mieszkania od projektanta będę czekać 2 miechy
Co masz na myśli pisząc, że cisną z terminami? Od podpisania rezerwacji miałem miesiąc na podpisanie umowy notarialnej. Nic nie przyspieszano ani nie odwlekano. Też wziąłem z wykończeniem.
Wróć do „Aleja Pokoju 83 Atal - forum mieszkańców”