W klatce H w momencie gdy ktoś zadzwoni do mieszkania domofonem, podnosząc słuchawkę w ogóle nie słychać osoby która jest przy klatce, ona również mnie nie słyszy, nie można również tej osobie otworzyć drzwi.
Działa wejście do klatki poprzez wprowadzenie indywidualnego kodu otwarcia, ale przecież nie będę go podawał osobom które do mnie dzwonią, poza tym za bardzo nie ma jak ponieważ i tak mnie nie słyszą.
Czy możecie sprawdzić czy w Waszych klatkach jest podobnie?
Popsuty źle działający domofon w klatce H - Avia 5 w Krakowie
Re: Popsuty źle działający domofon w klatce H - Avia 5 w Krakowie
Hej,
W klatce F niedawno było podobnie. Nie używam na codzień domofonu, więc nie wiem, czy problem jest dalej...
W klatce F niedawno było podobnie. Nie używam na codzień domofonu, więc nie wiem, czy problem jest dalej...
-
W klatce F dalej jest problem i nie mozna doprosic sie naprawy podobnie jest z bramka wejsciowa od strony ul. Orlinskiego co 2 dzien nie dziala
W klatce I podobny problem. Już zgłoszone do administracji. W zeszłym tygodniu przyszedł Pan z Budimexu, przedstawił pismo do podpisu, sprawdził, że rzeczywiście nie działa i kazał czekać. Niedziałające domofony to podobno nagminny problem na Avii 5.
W klatce A też nie działa dobrze- nie słychać nic co ktoś mówi. Wczoraj przyszedł Pan z Budimexu i stwierdził że nie są w stanie tego naprawić i nie wiedzą co się dzieje. Sam dodał od siebie że mają duży problem z tymi domofonami- same usterki. Mają wezwać jakiś serwis.
Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”